"Tepkileri anlamakta güçlük çekiyorum"

16.06.2016 - 17:25 | Son Güncellenme: 16.06.2016 - 17:25

Milli takımımızın kaptanı Arda Turan, UEFA.com’a özel bir röportaj verdi.

AJANSSPOR- Hırvatistan maçındaki performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Arda Turan, UEFA.com’a verdiği röportajda Hırvatistan ve İspanya maçlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Taktik anlamda oldukça disiplinliydik” diyen Arda, “Ama Hırvatistan bizden daha iyi ve daha tecrübeli bir takım. Aradaki farkı kapatmak için daha çok koşmamız gerekiyordu ama bunu da yapamadık. Bu bir turnuva ve böyle şeyler olabiliyor. Önemli olan tekrar ayaklarımız üzerine basabilmek. İspanya karşısında daha efektif bir oyun oynayacağımızı umuyorum. Hırvatistan maçında kötü oynadım. Fakat hayatta böyle şeyler olabiliyor. Bir sonraki maçta daha iyisi için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bazen insanların tepkilerini anlamakta güçlük çekiyorum. Bu formayı 90’dan fazla kez giydim ve sadece birkaç maçta kötü oynamışımdır. Ülkem için en iyisini yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

İspanya maçına da değinen Arda, “İspanya favori. Topa daha çok sahip olan taraf onlar olacaktır. Puan almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Eğer puan almayı başarabilirsek gruptan çıkma yolunda büyük bir aşama kaydetmiş oluruz. İspanya güçlü ama onlar da bizim gibi 11 kişiyle oynuyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. İspanya takımında birçok arkadaşım var, futbolun güzelliği burada. Günümüzde artık video analiz sistemi var o yüzden onları tanıyor olmamın bir avantaj ya da dezavantaj olduğunu düşünmüyorum” şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler