Terim ile Hagi karşı karşıya! Hazırlık maçı...

28.08.2021 - 19:11 | Son Güncellenme: 28.08.2021 - 19:22

Son dakika haberleri... Romanya'da Farul Constanta takımını çalıştıran Gheorghe Hagi, Galatasaray'la hazırlık maçı oynayacaklarını duyurdu. İşte detaylar...

Terim ile Hagi karşı karşıya! Hazırlık maçı...

AJANSSPOR - HABER

 

Romanya Ligi'nde Farul Constanta'yı çalıştıran Gheorghe Hagi, ligde oynadıkları Craiova maçından sonra açıklamalarda bulundu. Takımının yer yer iyi şeyler de yaptığını vurgulayan futbol insanı, Galatasaray'la hazırlık maçı oynayacaklarını duyurdu. İşte, Gheorghe Hagi'nin açıklamaları...

"Daha iyi olmak için çalışıyoruz..."

Bir gün önce, Romanya Ligi'nde Cicaldau'nun eski takımı Craiova ile 1-1 berabere kalan Farul, zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmasını bildi. Maçın akabinde Farul'un teknik direktörü Hagi: “Oyunda iyi ve kötü olduğumuz zamanlar vardı. Daha iyi olmak için çalışıyoruz. Daha az süre alan oyuncularla ilgili çalışıyoruz" diye konuştu.

Hazırlık maçını duyurdu

Milli arada takımının maç programından bahseden Hagi: "Önümüzdeki hafta Galatasaray ile hazırlık maçı yapacağız. Güzel bir maç olacak ve herkese süre vermek istiyoruz” dedi.

Hagi, İstanbul'la Romanya arasında mekik dokuyor

Yaz transfer döneminde Galatasaray'a Alexandru Cicaldau'yu öneren Gheorghe Hagi, aynı şekilde Morutan'ın transferinde de pay sahibiydi. 4 Temmuz'da Popescu ile beraber Florya'da Fatih Terim'i ziyaret eden eski futbolcu, bu kez hocasına rakip olacak. Öte yandan, hazırlık maçının ne zaman oynanacağına dair henüz net bir bilgi yok. 

 

Senin için hazırladığımız haberler