Terim milli futbolcuda ısrarlı. Ocak’ta olmadı sezon sonu gelecek

20.02.2021 - 12:50 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 22:43

Galatasaray transfer haberleri… Fatih Terim, A Milli Takım’dan da öğrencisi olan Kaan Ayhan’ın alınmasını çok istiyor. Sarı-kırmızılılar farklı pozisyonlarda oynayan gurbetçi için haziran ayında tekrar Sassuolo’nun kapısını çalacak.

Terim milli futbolcuda ısrarlı. Ocak’ta olmadı sezon sonu gelecek

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu planlıyor. Fatih Terim’in en çok istediği isimlerin başında ise Kaan Ayhan geliyor. Cimbom 26 yalındaki savunma oyuncusunun transferi için yoğun çaba harcadı ancak başarılı olamadı. 

Kaan istiyor Sassuolo bırakmıyor

Yönetim Skorer'in haberine göre; son olarak ara transferde görüştüğü milli futbolcu ile her konuda anlaşmasına rağmen Sassuolo kulübünden vize alamadı. Ancak sarı-kırmızılılar buna rağmen Kaan'dan vazgeçmedi. Teknik direktör Fatih Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcu için yeni sezon öncesi bir daha hamle yapılacak.

Serie A'da 15 maça çıktı

Bu arada UEFA ile yaptığı anlaşmada "sattığın kadar al" kısıtlaması sezon sonu biteceği için transferde eli daha güçlü olacak olan Galatasaray yönetimi, Kaan Ayhan'ı kiralık ya da bonservisiyle kadrosuna katacak. Milli futbolcu bu sezon Sassuolo ile Serie A’da 15 maça çıkıp 691 dakika süre aldı.

Okay Yokuşlu da yakın markajda

Cimbom ayrıca, Fatih Terim’in Milli Takım’dan bir başka öğrencisi olan Okay Yokuşlu için de girişimlerini sürdürüyor. Celta Vigo’da mutsuz olan ve WestBromwich Albion’a kiralanan Türk oyuncu da Terim’in yeni sezonda kadrosunda görmek istediği futbolcular arasında yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler