Terim'den hakeme büyük öfke!

04.09.2015 - 00:23 | Son Güncellenme: 04.09.2015 - 00:23

Fatih Terim, Letonya beraberliği için "yakışmadı" dedi, maçın hakemine yüklendi..

Fatih Terim'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Çok basit açıklamamız; bu tip maçlarda 2 farklı öne geçmezsiniz, zor kazanırsınız. Golü başta bulursanız sıkıntı yok ama golü son dakikalarda bulunca, panik ve psikolojik geri çekile kaçınılmaz olur ki yapmayı beceren bir takım değiliz. Maçtan sonra ne yapalım çok iyi oynadık, çok gol kaçırdık ama 1-1 bitirdik. Çok üzgünüm. Hollanda yenilmiş, yenerseniz rakibinizi geçiyorsunuz ve play-off'u garantiliyorsunuz hatta ilerileri hedefliyorsunuz. Yakışmadı, iyi durmadı bizde.

Burak'ın pozu ofsayt olmadığını basın toplantısında da söyleyeceğim. Hiç değil, sağ bek bozmuş. Kalecinin ilk yarıda sarı kart gördüğü bir maçta 4 dakikalık bir gecikme çok değil. Burak'ın pozisyonunda 10 kişi kalıyorlar, penaltı kazanıyoruz ve denge değşiyor. İki tane İsveçli hakem, yazıklar olsun. Türk hakemlerine çöküyor ya herkes, UEFA bu iki arkadaşa ne yapacak? Çek maçında da Arda'nın pozistonu var. Penaltıyı verse, 2-0 olacak ama biz o maçı kaybettik. Geçtiği için konuşuyorum. Bu seviyelerin hakemi değil bunlar. "Letonya'nın beraberliğini küçümsemiyorum. Bu hakemler bu seviyelerin hakemi değil. Bunun pardonu var mı? İkisi de İsveçli. Ne olur şikayet ederiz aynı şey olur. İki isveçli de bizim canımız yaktı. 3-0, 4-0 yap ne hakem kalır ne bir şey kalır.

Türk milli takımı iyi oynuyor, iyi takım olmaya adayız Buraları geçmeliyiz. 11'e 10 girsek; bu hem oyunumuza hem psikolojiye yansırdı. Buna rağmen kazanmaktan başka çaremiz yok. Her şeyi yapacağız. Halkımıza güzel bir keyifli gece yaşatsaydık.. Futbolda yaşadılar, sonuçta yaşamadılar. Pazar günü deneyeceğiz. Hollanda'ya da şanssız bir şekilde kaybetmiştik. Yazık oluyor bize ben buna üzülüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler