Testini veya aşısını göstermeyene bilet yok!

13.05.2021 - 21:15 | Son Güncellenme: 13.05.2021 - 21:30

İtalya Futbol Federasyonu, Juventus ile Atalanta arasında oynanacak kupa finalini kimlerin izleyebileceğini açıkladı. İşte detaylar…

Testini veya aşısını göstermeyene bilet yok!

AJANSSPOR-HABER

İtalya’da bu sezon ilk seyircili maç tıpkı ülkemizde olduğu gibi kupa finalinde oynanacak. Juventus ile Atalanta, 19 Mayıs Çarşamba günü İtalya Kupası finalinde kozlarını paylaşacak.  

İtalya Kupası finalini 4 bin 300 kişi izleyecek

Sassuolo’nun maçlarını oynadığı Mapei Stası’nın ev sahipliği yapacağı finale 4 bin 300 taraftar alınacak. Ancak İtalya Futbol Federasyonu karşılaşamayı izlemek isteyen futbolseverlere belli kriterler getirdi. 

Test sonucu ve aşı belgesi istenecek

Buna göre bilet alabilmek için son 48 saat içinde yapılmış bir test sonucu veya en az 2 doz aşı vurulduğunun belgesi ya da son 6 ayda hastalığa yakalanıp iyileşildiğinin belgesini göstermek gerekecek. Bu şartları karşılamayan taraftarlar ise bilet alamayacak.

Beşiktaş-Antalyaspor finali de seyircili

Ülkemizde de Ziraat Türkiye Kupası bu sezon seyircili oynanan ilk ve son maç olacak. Ancak TFF henüz, 18 Mayıs Salı günü İzmir’de oynanacak bu karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverlerin nasıl bilet alacağını açıklamadı. 

İlgini Çekebilir
Ronaldo’nun transferinde annesi devreye girdi, “İkna edeceğim…”
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler