Samsunspor, Fuat Çapa ve ekibiyle yollarını ayırdığını duyurdu

19.04.2022 - 14:23 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 14:33

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrası teknik direktör Fuat Çapa ve ekibiyle yollarını ayırdığını açıkladı.

Samsunspor, Fuat Çapa ve ekibiyle yollarını ayırdığını duyurdu

AJANSSPOR - HABER

Samsunspor'da, Teknik Direktör Fuat Çapa ile yollar ayrıldı. Sezon sonuna kadar takımın başında ise Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'ın olacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz, Fuat Çapa ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kulübümüze özverili bir şekilde hizmet eden Fuat Çapa ve ekibine teşekkürlerimizi sunar bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. 

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar bu süreçte sezon sonuna kadar takımımızın başında olacaktır. Yücel Uyar sezon tamamlandığında göz bebeğimiz olan Yılport Samsunspor Futbol Akademimizin Direktörlük görevine devam edecektir. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız. 

Ne olmuştu?

Samsunspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçların faturası teknik direktör Fuat Çapa'ya kesildi. Eyüpspor karşısında iki kez öne geçtiği maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Fuat Çapa'nın tesislerden ayrıldığı konuşulmaya başlanmıştı. Sosyal medyada teknik direktör Fuat Çapa'nın Başkan Yüksel Yıldırım ile bugünkü çalışmanın ardından bir görüşme gerçekleştirdiği ve istifasını kendisine sunduğu öğrenildi. Başkan Yıldırım'ın da Çapa'nın istifasını kabul ettiği gelen bilgiler arasında.

Fuat Çapa'nın Samsunspor karnesi

Kırmızı beyazlı takımın başında 6 ay görev alan Fuat Çapa Samsunspor ile çıktığı 25 karşılaşmada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler