TFF 1. Lig'de zirve yarışı kızıştı!

03.05.2017 - 18:59 | Son Güncellenme: 03.05.2017 - 18:59

TFF 1. Lig'de deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Sivasspor ile Eskişehirspor, lider Evkur Yeni Malatyaspor'la aralarındaki puan farkını 2'ye indirdi.

Bornova Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 üstünlük kuran Sivasspor, Göztepe'yi bu skorla mağlup etti. Bu sonuçla puanını 55'e çıkaran Sivasspor, Eskişehirspor'la puan eşitliğini korudu. Averajla Eskişehirspor'un gerisinde bulunan Sivasspor, bu eşitliğin devam etmesi halinde sezon içindeki maçlarda üstünlüğü bulunduğu sıralamada Eskişehirspor'u geçecek. 

İlk 2 takımın Süper Lig'e yükseleceği TFF 1. Lig'de 27. haftada 3. sıradaki Eskişehirspor'la 8 puan fark yakalayan Evkur Yeni Malatyaspor, bu avantajını kaybetti. 31. haftayı mağlubiyetle kapatan ve 57 puanda kalan Malatya temsilcisinin takipçileri Eskişehirspor ve Sivasspor'la puan farkı 2'ye indi.

Geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor'a yenilerek play-off barajı dışında kalan Göztepe ise Sivasspor'a da mağlup oldu. Göztepe, bir maçı eksik Boluspor'un 1 puan gerisinde 7. durumda yer aldı. Sarı-kırmızılı ekip yarın Manisaspor'la karşılaşacak Altınordu'nun rakibini mağlup etmesi halinde averajla 8. sıraya gerileyecek.

Senin için hazırladığımız haberler