TFF Başkanı Nihat Özdemir’den Milli Takım’a ziyaret

22.03.2021 - 16:16 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 16:20

Dünya Kupası Elemeleri’nde 1 hafta içinde oynayacağı 3 maç için hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımızı, Türkiye Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve kurmayları yalnız bırakmadı. İşte detaylar…

TFF Başkanı Nihat Özdemir’den Milli Takım’a ziyaret

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2022 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçları için kampa giren A Milli Takımı'mıza öğle yemeğinde ziyaret gerçekleştirdi. Özdemir burada milli futbolculara önemli sınavlar öncesi moral verdi.

TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki ziyarette TFF 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan da yer aldı.

 

Başarı dileklerini iletti

Başkan Özdemir ve federasyon yöneticileri, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculara 24-30 Mart arasında oynanacak 3 maç için başarılar diledi.

Türkiye 2022 FIFA Dünya Kupası grup elemelerinde sırasıyla 24 Mart’ta İstanbul’da Hollanda, 27 Mart’ta İspanya’da Norveç, 30 Mart’ta da yine İstanbul’da Letonya ile karşılaşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler