TFF, Hatayspor İçin Harekete Geçti! Riva Tesisleri Gündemde

08.02.2023 - 09:02 | Son Güncellenme: 08.02.2023 - 09:10

Türkiye Futbol Federasyonu yaşanan olağanüstü durum nedeniyle Hatayspor ve diğer mağdur kulüplere çözümler üretiyor. İlk formül Hatayspor’un Riva Tesisleri’ne yerleşmesi

TFF, Hatayspor İçin Harekete Geçti! Riva Tesisleri Gündemde

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Cumhuriyet tarihinin en büyük afeti nedeniyle mağdur kulüpler arasında yer alan Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor ve diğer kulüplerimize çözüm üretmek için harekete geçti.

Hatayspor'a özel formül

Fanatik'te yer alan habere göre; Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eski futbolcu Gökhan Zan’ın yardım çağrıları Hatay’daki koşulları özetler durumdaydı. 

Hatayspor’un yarışmacı olarak Süper Lig’e devam etmesi zor görünüyor

Afetten en fazla etkilenen kentte hayatın normalleşmesi uzunca bir zaman alacak gibi. Şartlar, Hatayspor’un yarışmacı olarak Süper Lig’e devam etmesini çok da mümkün kılmıyor. 

İlgini Çekebilir
Yılmaz Vural acı haberi verdi... Ahmet Eyüp Türkaslan vefat etti
Habere Git

TFF çözüm üretiyor

TFF ise yaşanan olağanüstü durum nedeniyle Hatayspor ve diğer mağdur kulüplere çözümler üretiyor.

Hatayspor’un Riva Tesisleri’ne yerleşmesi gündemde

İlk formül Hatayspor’un sezon sonuna kadar Riva Tesisleri’ne yerleşmesi. Maçlar için Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere birkaç lokasyon masada.

Federasyon, Yeni Malatyaspor ve alt liglerdeki diğer kulüpler için de tüm kaynaklarını seferber etmeyi planlıyor.

İlgini Çekebilir
Ligler 10 gün daha ertelendi! İşte başlama tarihi
Habere Git

Dualar Taner Savut için

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’yla Hatay’da yıkılan aynı binada enkaz altında kalan kulübün İzmirli sportif direktörü Taner Savut’tan haber bekleniyor. İzmirspor’da profesyonel olup ardından Fenerbahçe’nin yolunu tutan 49 yaşındaki Savut, birçok kulüpte futbolcu olarak forma giydikten sonra Ege’de Manisa Futbol Kulübü’nde 2 farklı dönemde sportif direktörlük yaptı. 

Manisa FK’da geçen sezon çalıştıktan sonra sezon başında Hatayspor’la anlaşan Savut’un halen enkaz altında olduğu belirtildi. Evli ve 1 kız babası Taner Savut’un Manisa’da yaşayan ailesi de umutla gelecek haberi bekliyor. Savut ve aynı binada enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler