TFF Yöneticisi ve Eski Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Kaza Geçirdi

04.08.2023 - 20:48 | Son Güncellenme: 04.08.2023 - 22:05

Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can'ın motosiklet kazası geçirdiği açıklandı. İşte detaylar...

TFF Yöneticisi ve Eski Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Kaza Geçirdi

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can'ın motosiklet kazası geçirdiği açıklandı.

Trafik kazası sonrası Volkan Can'ın sağlık durumu

Bir dönem Kırklarelispor Kulübü Başkanlığı görevini de yapan Volkan Can'ın trafik kazası sonrası sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

TFF'den Volkan Can açıklaması geldi

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can'ın motosiklet kazası geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Ayağından yaralanan ancak genel sağlık durumu iyi olan Volkan Can'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisini en kısa sürede sağlıklı şekilde aramızda görmek istiyoruz."

İlgini Çekebilir
Volkan Can kimdir, ne iş yapar ve nerede yöneticilik yaptı?
Habere Git

Volkan Can'ın kariyeri

Uzun yıllar profesyonel futbol oynadıktan sonra 27 yaşında Türkiye'nin En Genç Kulüp Başkanı olarak Kırklarelispor Kulüp Başkanlığına seçilen Volkan Can, aralıksız 13 yıldır Kırklarelispor Kulüp Başkanlığı görevini sürdürdü.

Kırklarelispor'u şampiyon yaptı

Volkan Can, Kırklarelispor'u yönetimiyle birlikte devraldığı 2009 yılında, kulübü Süper Amatör Lig'de ilk sezonda şampiyon yaparak TFF 3. Lig'e, 3. Lig'deki ilk sezonda da şampiyon yaparak TFF 2. Lig'e çıkartma başarısı gösterdi. 

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanlığını 2019 yılından itibaren sürdüren Volkan Can, Kırklareli ASKF'de 2017-2021 yılları arası 3 yıl süre ile üst kurul delegesi olarak görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler