TFF'den Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması!

18.03.2024 - 00:35 | Son Güncellenme: 18.03.2024 - 00:49

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ile ilgili temsilciler ve devlet yetkilileri ile iletişim halinde olduklarını açıkladı.

TFF'den Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar ile ilgili temsilciler ve devlet yetkilileri ile iletişim halinde olduklarını duyurdu.

"Temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz"

TFF'den yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz. 

"Asla kabul edilemez"

Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez.  

İlgini Çekebilir
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası soruşturma başlatıldı!
Habere Git

"Gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın"

Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verildi. 

Sorurşturma başlatıldı

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, Trendyol Süper Ligi'nin 30. haftasında bugün oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır"

"Bu akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır." bilgisini veren Yerlikaya, sporun her şeyden önce centilmenlik olduğunu vurguladı.

"Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir"

Yerlikaya, "Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir." ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler