Thomas Heurtel'e çağrı

05.08.2016 - 14:53 | Son Güncellenme: 05.08.2016 - 14:53

Anadolu Efes'in yıldızı Thomas Heurtel'e önemli mesaj... Lacivert - Beyazlıların taraflar gruplarından Efes Fanz, Heurtel'e mektup yazdı.

Yıldız oyuncudan daha önce efsane oyuncu Naumoski'nin giydiği 7 numaralı formayı terletmesini isteyen Anadolu Efes taraftarları ''Çünkü Petar Naumoski'den sonra, bu numarayı taşıyabilecek yeteneğe, inanca, oyun zekasına ve en önemlisi cesarete sen sahipsin. 7 Numara’yı giy Thomas. 7 Numara’nın bizim için taşıdığı anlamla bir kat daha büyü. 7 Numara'yı giy Thomas. Anadolu Efes'i şampiyonluklara taşırken, taraftarların da yeni efsanesi ol'' ifadelerini kullandı. 

Mektubun tamamı şöyle:

Thomas merhaba, 
Anadolu Efes taraftarları olarak senden bir ricamız var... 
Bizler kimiz önce sana onu söyleyelim. Biz, her yaştan Anadolu Efes taraftarlarıyız. Çoğunluğu bench'in arkasında oturan, kalpleri maç boyunca sizin için çarpan Efes fanatikleriyiz. 
Bizler, geldiğin günden beri takıma verdiklerinin farkında olanlarız. Her maçı kazanmak için neler yaptığını görenleriz. Kaybetmeyi asla kabullenmediğini, geri adım atmadığını biliyoruz. Ve seni, gönül verdiğimiz Anadolu Efes'in doğal lideri olarak kabul ediyoruz. 
Bu nedenle senin sırtında Efesliler için çok büyük anlamlar taşıyan "7 Numaralı" formayı görmek istiyoruz. 7 Numaralı forma, Anadolu Efes'in tarihinde sadece bir kişiye çok yakışmıştı. Avrupa basketbolunun efsanelerinden Petar Naumoski'ye. 
Petar Naumoski'nin taşıdığı "7 Numara" bize, son topa kadar savaşmayı, el yakan şutları atmayı, takımı havaya sokmayı,  gerektiğinde öne çıkmayı, ruhuyla oynamayı, imkânsız gibi görüneni başarabilmeyi hatırlatır. Tıpkı senin geldiğin günden beri Efes için yaptıkların gibi... 
7 Numara'yı giy Thomas. Sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun. Çünkü Petar Naumoski'den sonra, bu numarayı taşıyabilecek yeteneğe, inanca, oyun zekasına ve en önemlisi cesarete sen sahipsin. 
7 Numara’yı giy Thomas. 7 Numara’nın bizim için taşıdığı anlamla bir kat daha büyü.  
7 Numara'yı giy Thomas. Anadolu Efes'i şampiyonluklara taşırken, taraftarların da yeni efsanesi ol. 
 

Sevgilerimizle. 
Efes Fanz.

Senin için hazırladığımız haberler