Boston Celtics'in eski yıldızı Isaiah Thomas'dan MVP Ödülü Sözleri

05.09.2023 - 12:52 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 12:54

Boston Celtics'in eski yıldızı Isaiah Thomas, Russell Westbrook'un triple-double ortalaması yakalamamış olması durumunda, MVP ödülünü kendisinin kazanmış olabileceğini söyledi.

Boston Celtics'in eski yıldızı Isaiah Thomas'dan MVP Ödülü Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Boston Celtics'in eski yıldızı Isaiah Thomas, Russell Westbrook'un triple-double ortalaması yakalamamış olması durumunda, 2016-17 sezonunda MVP ödülünü kendisinin kazanmış olabileceğini söyledi.

2016-17 sezonunda 29 sayı ortalaması yakalayarak Celtics'i Doğu Konferansı'nda 1 numaraya taşımış olan Thomas, MVP ödülünün asıl sahibi olabileceğini şu sözlerle ifade etti:

"MVP ödülünü ben kazanırdım"

"O sezonda, ve Westbrook'a saygım sonsuz, fakat triple-double ortalaması yakalamamış olsaydı muhtemelen MVP ödülünü ben kazanırdım. Oscar Robertson'dan sonra bir sezonda triple-double ortalaması tutturan ilk oyuncu olmuştu. Benim takımım ligde 2. sıradaydı ve 1.75 boyumla 29 sayı ortalama yakalamıştım.

İlgini Çekebilir
NBA yönetiminden James Harden'a 100 bin dolar para cezası
Habere Git

"Sakatlanmasaydım, yakalardım"

Bana göre bu, Allen Iverson dışında başka hiçbir kısa oyuncunun yapamayacağı bir şey. Oyunu resmen çözmüştüm. Hatta bir sonraki yıl 34 sayı ortalama yakalayacağımı önceden biliyordum. Sakatlanmasaydım yakalardım."

Thomas'ın performansı

Thomas'ın 2016-17 sezonunda oynadığı 76 maçta 28.9 sayı ve 5.9 asist ortalamaları yakalamış, ayrıca kariyerinde ikinci kez All-Star seçilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler