Thuram, Adana’yı yıktı: Tuzlaspor 3-2 Adanaspor

01.03.2021 - 16:21 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 17:40

Son dakika haberleri… TFF 1. Lig’de Adanaspor, İstanbul ekiplerinden Tuzlaspor’un konuğu oldu. İlk yarıda, Tuzlaspor’un hatasını affetmeyip öne geçen konuk takım; maçın son dakikalarında Tuzlalı Thuram’ın attığı penaltı golüyle yıkıldı. İşte detaylar…

Thuram, Adana’yı yıktı: Tuzlaspor 3-2 Adanaspor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

TFF 1. Lig’de 24. hafta müsabakası için karşı karşıya gelen Tuzlaspor - Adanaspor mücadelesi bugün, Tuzla'nın üstünlüğüyle tamamlandı. Tuzlaspor’un evinde oynanan maçta; ev sahibi ekibin Brezilyalı golcüsü Thuram, önce maça eşitliği getiren golü kaydetti, hemen akabinde galibiyet golünü atıp Adanaspor’un fişini çekti. Adanaspor, bu mağlubiyetle beraber 3 puan hasretini 5 haftaya çıkarmış oldu. Tuzlaspor ise, Keçiörengücü’nün puan kaybettiği haftada galibiyet alarak zirveye bir adım daha yaklaştı.

Tuzlaspor, Adanaspor’u Brezilyalı Thuram’la bitirdi

Ev sahibi ekibin sezon başında Konyaspor’dan kadrosuna kattığı Thuram, bugünkü Adanaspor maçının son dakikalarında 2 gol birden kaydederek, 3 puanı Adana’dan alıp takımına kazandırmış oldu. Thuram, bu sezon çıktığı 24 müsabakada 9 gol atıp, 2 asist yaptı.

İlk gol Adana’dan, son gol Tuzla’dan

Maçın ilk yarısında; Adanaspor, Tuzlaspor savunma hattının hatasını affetmeyip, Ozegovic’le öne geçti. 32. dakikada gol atan Ozegovic, bu sezon 11. golünü kaydetmiş oldu. Sırp forvetin golüne, ikinci yarıda Anıl Karaer karşılık verdi. 56. dakikada gelen beraberlik golünden sonra Adanaspor 69. dakikada Atalay Babacan’la bir kez daha öne geçti. Deplasman takımının bu golüne; 79 ve 87. dakikada Tuzlaspor’lu Thuram karşılık verdi. Thuram’ın golünden sonra Adanaspor yıkıldı.

Maçın akabinde, Adanaspor 13. sıraya düşerken; Tuzlaspor, Keçiörengücü’nün bir üstüne, yani 7. sıraya yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler