Timo Werner İngiltere'de kalmak istiyor! Bonservis bedeli...

22.03.2024 - 19:28 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 19:41

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın satın alma opsiyonu ile birlikte kiraladığı Alman santrfor Timo Werner, takımda kalmak istiyor. Detaylar.

Timo Werner İngiltere'de kalmak istiyor! Bonservis bedeli...

AJANSSPOR HABER

Premier Lig takımlarından Tottenham'ın kış transfer döneminde Bundesliga takımı RB Leipzig'den 17 milyon euro'luk satın alma opsiyonu ile birlikte kiraladığı Timo Werner, ünlü spor muhabiri Fabrizio Romano'nun haberine göre takımda olmaktan dolayı mutluluk duyuyor. 28 yaşındaki santrfor, gelecek sezonda Tottenham formasını giyemeye sıcak bakıyor.

Tottenham ne zaman karar verecek?

Tottenham, aynı kaynağa göre Werner hakkındaki kararlarını sezon bitmeden önce vermeyi planlıyor. İngiliz ekipte Richarlison'un istenilen seviyeye gelemesi ve takımda sadece iki santrforun olması da Timo Werner'in takımda kalma ihtimalini güçlendiriyor.

RB Leipzig'de sezona kötü başladı

Sezon başında RB Leipzig'de başlayan Timo Werner, kış transfer dönemine kadar 14 karşılaşmada forma şansı buldu. Alman ekiple 14 karşılaşmada 2 gol atabilen Alman santrfor, 1 kez asist üretti. RB Leipzig'de Lois Openda'nın gösterdiği olumlu form grafiğinden sonra ikinci plana düşen Timo Werner, çareyi takımdan ayrılmakta buldu ve yeniden Premier Lig'e transfer oldu.

Tottenham karnesi

Timo Werner, kış transfer döneminde satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralık olarak gittiği Tottenham'da toplamda 9 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşayan 28 yaşındaki golcü futbolcu, 2 kez de asist üretti. Tottenham'da 537 dakika süre bulan Werner, İngiliz ekipte kendisinin daha iyi bir form grafiği yakalayabileceğine inanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler