Tisserand: “Büyük hayal kırıklığı!”

11.05.2021 - 23:37 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 23:40

Sivasspor’a yenilerek Süper Lig’de şampiyonluk fırsatını tepen Fenerbahçe’de futbolculardan Marcel Tisserand ve Papiss Cisse maç sonu açıklamada bulundu.

Tisserand: “Büyük hayal kırıklığı!”

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Süper Lig’de aldığı Sivasspor yenilgisiyle son haftaya girilirken Beşiktaş ve Galatasaray’ın 2’şer puan gerisinde kaldı. Sarı-lacivertli futbolcular maçtan sonra görüşlerini paylaştı. 

Tisserand: Kazanmayı çok istiyorduk

Marcel Tisserand, “Bizim açımızdan karmaşık bir maç oldu. Kazanmayı çok istiyorduk. Bu yaşamış olduğumuz şey hayal kırıklığı. Sivasspor karşısında çok daha iyisini göstermeliydik” dedi.

'Acele edince hata yaptık'

“Bana göre kazanacak azmimiz vardı” yorumunda bulunan sarı-lacivertli stoper, “Ama bazı şeyleri çok hızlı yapmak isteyince baskı oldu. Oyun kurma işini daha sakin yapabilirdik” ifadelerini kullandı.

Cisse: Hala şamsımız var

Fenerbahçe’nin uzatma anlarında gelen tek golünü atan Papis Cisse ise, “Bugün gol attım ama maalesef, takım olarak kaybettik. Kollektif bir spor futbol. Bence hala şansımız devam ediyor. Hiçbir şey bitmedi. Bize olan şey rakiplere de olabilir. Kayseri maçından 3 pyuanla ayrılmak istiyoruz. Rakiplerin kaybını bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler