Flamengo'nun yeni hocası Tite Oldu

10.10.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 09:08

Spor haberleri... Flamengo kulübü, son olarak Brezilya Milli Takımı'nı çalıştıran Tite'yi göreve getirdiklerini duyurdu. İşte tüm detaylar

Flamengo'nun yeni hocası Tite Oldu

AJANSSPOR - HABER

Brezilya'nın Flamengo kulübü, teknik direktörlük görevine 62 yaşındaki deneyimli hoca Tite'nin getirildiğini duyurdu.

Mario Jorge'nin yerine Tite

Kulüpten yapılan açıklamada kulüpte geçici görev alan Mario Jorge'nin yerine son olarak Brezilya Milli Takımı'nı çalıştıran Tite'nin getirildiği ifade edildi.

1 yıllık sözleşme

Tite ile yapılan sözleşmenin 2024'ün sonuna kadar olduğu da yapılan açıklamada kamuoyuna duyuruldu.

İlgini Çekebilir
Carlo Ancelotti'nin yerine 2 güçlü aday!
Habere Git

2023 yılına Vitor Pereira ile başladılar

2023 yılına Vitor Pereira ile başlayan Flamengo, beklenen sonuçların alınamaması sonrası ünlü Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli'yi takımın başına getirmişti. Sampaoli ile 5 aylık süreçte 1.82'lik puan ortalaması tutturan Flamengo, 28 Eylül'de deneyimli teknik adamın görevine son vermişti.

Vitor Pereira, Flamengo'da hangi finalleri kaybetti?

Portekizli teknik direktörün sonunu hazırlayan sonuçlar, final maçları oldu. Pereira, Flamengo ile üç final bir de yarı final kaybetti ve eleştirilerin odağı haline geldi.

Brezilya Süper Kupası'nda Palmeiras'a kaybeden Flamengo, Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı finalinde de Al-Hilal'e 3-2 yenildi.

İki ayaklı oynanan Carioca Ligi Finali'nde Fluminense'ye toplamda 4-3 mağlup olan Vitor Pereira'nın ekibi, Recopa Sudamericana Finali'nde ise Ekvador ekibi Independiente del Valle'ye kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler