Tolga Ciğerci'nin kardeşi Tolcay Samsunspor'da!

10.01.2022 - 17:09 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 17:22

Spor Toto 1. Lig ekibi Yılport Samsunspor, devre arası transferinde Tolga Ciğerci'nin Almanya'da oynayan kardeşi Tolcay Ciğerci'yi kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Tolga Ciğerci'nin kardeşi Tolcay Samsunspor'da!

Devre arası transferinin hızlı takımı Samsunspor 3. takviyesini yaptı.

Sheldon ve Talha'dan sonra bir transfer daha

Haber1965'in haberine göre, Geçtiğimiz günlerde KV Mechelen forması giyen 30 yaşındaki Trinidad ve Tobagolu defans oyuncusu Sheldon Michael Louis Batea ile OH Leuven’den Talha Ulva 20 yaşındaki sağ bek Talha Ulvan'ı kadrosuna katan Samsunspor bir transferi daha bitirdi.

İlgini Çekebilir
Samsunspor, Ssewankambo'dan vazgeçerek Louis Bateau'yu transfer etti!!
Habere Git

Samsunspor'un 3. transferi Tolcay oldu

Karadeniz ekibi kariyerini Başakşehir'de sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Tolga Ciğerci'nin Alman 3. Lig takımı Viktoria Berlin'de forma giyen kardeşi Tolcay Ciğerci'yi transfer etti.

Sağlık kontrolünden geçti

26 yaşındaki futbolcunun Samsunspor’a tarafından Almanya’da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildiği, gurbetçi futbolcunun en kısa sürede Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaycağı öğrenildi.

14 maçta 7 gol 8 asist 

Piyasa değeri 350 bin Euro olan Tolcay bu sezon Viktoria Berlin formasıyla 14 maça çıkarken, 7 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Gurbetçi futbolcu kariyerinde Hamburg, Fürth, Viktori B takımlarında forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler