Tolga Zengin transferi için resmi açıklama!

15.01.2019 - 14:17 | Son Güncellenme: 15.01.2019 - 17:17

Tolga Zengin transferi için resmi açıklama!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ikinci yarısında başarılı performanslarını sürdüreceklerine inandığını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda final hedeflediklerini anlatan Ravcı, yakın zamanda transfer açıklayacaklarını ifade etti. Ravcı, Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin’i transfer edip etmeyecekleri sorusuna da yanıt verdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ali Ravcı’nın açıklamaları şu şekilde;

Ali Ravcı'dan taraftarlara transfer müjdesi

10 günlük bir kamp dönemimiz oldu ve gayet iyi geçti. Aramıza yeni katılan oyuncular oldu. Transfer bizim açımızdan henüz bitmedi, devam edecek. Devre arası transferleri biraz zor oluyor. Oyuncuları devre arasında getirmek belli başlı sıkıntılar çıkarabiliyor. Bu açıdan gecikmeler olabiliyor. Birkaç gün içinde düşündüğümüz transferleri de takımımıza katacağız. Çok daha iyi bir Yeni Malatyaspor’u taraftarlarımıza izlettirmek istiyoruz.

"Transferde titiz davranıyoruz"

1-2 oyuncumuz yakın zamanda netleşecek. Gerek kulüpler, gerek oyunculardan kaynaklanan ufak pürüzler var. Onları çözmeye çalışıyoruz. Aldığımız oyuncuların da bize güç katacağını düşünüyorum. Sadık Çiftpınar ve Boutaib’e gittikleri kulüplerde başarı diliyoruz. Takımımızdaki oyunculara tekliflerin gelmesi bizi onurlandırır. Bu bizim işimizi iyi yaptığımızı gösterir. Daha sonra katılacak oyuncular da bize güç katacak. İyi bir çalışma ortamımız var. Arkadaşlık ortamı da üst seviyede. Bu birlik beraberliği daha da güçlendirecek oyuncu karakterlerine önem veriyoruz. Titiz davranıyoruz. Yıldızdan öte takım oyuncularını özellikle istiyoruz.

"Tolga Zengin transfer gündemimizde yok"

Transfer dönemlerinde çokça isim yazılıyor, çiziliyor. Bazen listemizde olan oyuncularla ön görüşme yaptığımızda bile anlaşmışız gibi gösteriliyor. Şu ana kadar Tolga Zengin ile ilgili hiçbir tasarrufumuz olmadı. Tolga iyi bir kaleci ve Beşiktaş’a hizmet ediyor. Bizim ne Tolga ile ne de kulübüyle bir transfer görüşmemiz olmadı.

"Ziraat Türkiye Kupası'nda final hedefliyoruz"

Bodrumspor ile kupada karşılaşacağız. Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz demiştik. Şu anda final hedefliyoruz. Hem ligi hem de kupayı bir arada götürebilmek için de kadro derinliği lazım. Ligde iyi bir pozisyondayız. Amacımız bu pozisyonu korumak. Temel hedefimiz kupada final oynamak ve ligde de bulunduğumuz pozisyonu koruyabilmek.

"Göztepe karşısında 3 puan hedefliyoruz"

Devre arasında takımlar transfer yaparak güçlendiler. Göztepe de güçlü bir camia. Hedefimiz tamamen kazanmak üzerinedir. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. İyi başlarsak devamı gelir diye düşünüyoruz. Öncelikli hedefimiz kupa maçını kazanmak ardından da Göztepe karşısında 3 puan elde etmek.

Senin için hazırladığımız haberler