Tolgay: "Arkadaşlarım kızacak ama..."

20.02.2019 - 23:17 | Son Güncellenme: 20.02.2019 - 20:27

Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Tolgay Arslan, çarpıcı ifadeler kullandı.

Tolgay'ın, "Takım arkadaşlarımın bazıları bana kızacak ama idman maçı da olsa ben kazanmayı çok seviyorum. Asla pes etmem.” ifadeleri dikkat çekti.

İlk olarak sakatlığı hakkında bilgi veren Tolgay Arslan, “Allah’a şükür iyiyim. Daha çabuk dönebilmek için çok çalıştım. Herhangi bir sıkıntım yok. Bu hafta idmanlara da katıldım. İnşallah bundan sonra da bir sorun olmayacak. Benim için ilk maçtan önce sakatlanmam çok üzücü bir andı. Ailem maça gelmişti. Sakatlansam da oynamak istedim ama doktor çok riskli olacağını söyledi. Belki bu maçta oynayabilirsin ama sonraki 3-4 haftada sahalardan uzak kalabileceğimi söyledi. Gerçekten oynamayı çok istedim ama tabii ki onlar doğru kararı verdi. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Buraya 31 Ocak’ta gelmiştim. O güne kadar da hiç dinlenememiştim. Vücuda da iyi geldi. Vücuduma da daha iyi geldiğini ve daha güçlendiğimi hissediyorum. İnşallah yarın benim de takıma küçük de olsa bir payım olur.” dedi.

Yavaş yavaş eski gücüme kavuşuyorum

Antrenman temposunun nasıl geçtiğine ilişkin ise Tolgay, “Gayet güzel geçti. Kendimi daha iyi hissediyorum. Tabii ki uzun süredir takım idmanı yapmamıştım ve maç oynamamıştım. Ama şu an kendimi gayet iyi hissediyorum. Yavaş yavaş eski gücüme kavuşuyorum. İnşallah burada taraftarlarla ve kulüple beraber daha iyi bir Tolgay görürüz ve daha büyük bir güce kavuşurum. Hayırlısı diyorum.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler