Tolgay Arslan: "Kendime çok güveniyorum"

15.11.2020 - 11:59 | Son Güncellenme: 15.11.2020 - 12:05

İtalya Ligi haberleri... Fenerbahçe'den Udinese'ye transfer olan Tolgay Arslan, İtalya'daki günlerinden bahsetti. Performansından memnun mu, Udinese şehrini beğendi mi, hedefleri hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar...

Tolgay Arslan: "Kendime çok güveniyorum"

DIŞHABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden ve İtalya ekibi Udinese'ye transfer olan Tolgay Arslan, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

"Burayı çok seviyorum"

Udinese'deki ilk izlenimlerinden bahseden Arslan, "Transfer çok çabuk oldu. Ailem İstanbul'dan geldi. Udinese aile dostu büyük bir şehir. Burayı çok seviyorum, herkes birbirini tanıyor. Ne yazık ki stadyum boş, umarım bu pandemi döneminden sonra taraftarlar ile anın tadını çıkarabilirim" dedi.

"Hiçbir rakip bizden daha güçlü değildi"

Hiçbir rakibin kendilerinden daha güçlü olmadığını belirten Arslan, "Türkiye'ye göre burada antrenmanlar daha farklı ve daha önce İtalya Serie A'da deneyimim yoktu. Buraya geldim ve hemen oynamaya başladım. Bu oyuncu grubuna ve takım arkadaşlarıma katıldığım için mutluyum. Kesinlikle daha fazla puanımız olabilirdi. Hiçbir rakip bizden daha güçlü değildi, sadece şanssızdık. Bence iyi bir sezon geçirebiliriz" şeklinde konuştu.

"Kendime çok güveniyorum"

Orta sahada birçok pozisyonda oynaması ile ilgili soruya 30 yaşındaki oyuncu, "Önemli olan oynamaktır. Şimdi maçları oynama zamanı, özellikle Genoa ile oynayacağımız bir sonraki maçı kazanma zamanı. Kendime çok güveniyorum" açıklamasını yaptı.

"Takıma ve teknik direktöre çok güveniyorum"

Udinese'nin hedefleri hakkında açıklamalarına devam eden Arslan, "Taraftarlarımızı öncelikle memnun etmek istiyoruz. Takıma ve teknik direktöre çok güveniyorum. Şimdiye kadar hiçbir takım bizimkinden daha yüksek seviyede olduğunu gösteremedi ve her maç büyük bir mücadeleye sahne oldu. Şimdi birbirimizi tanıyoruz ve kesinlikle daha iyisini yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı. 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

Bu sezon Udinese ile 7 maçta sahaya çıkan Tolgay'ın sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler