Tolgay Arslan: "Türkiye'de Emre Belözoğlu'na tapardım"

08.12.2021 - 15:39 | Son Güncellenme: 08.12.2021 - 15:41

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen Tolgay Arslan, Türkiye günlerine dair açıklamalarda bulundu. İşte Tolgay'ın açıklamaları...

Tolgay Arslan: "Türkiye'de Emre Belözoğlu'na tapardım"

Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen Tolgay Arslan, Türkiye günlerine dair açıklamalarda bulundu.

Nasıl kadro dışı kaldı?

Goal'e konuşan Arslan, "Maaşlarımızın ödenmemesi nedeniyle şikayette bulununca kadro dışı kaldım. Türk oyuncular neredeyse altı ay maaş alamadı ama yabancılar paralarını almaya devam ediyordu. Kulüp ailenin bir parçası olduğumuz için bizden bunu görmezden gelmemizi istedi. Bir süre öyle davrandım ama takımın yarısına ödeme yapıp diğer yarısına yapmamak yanlıştı. Bu durum karşı çıkan tek kişi bendim. 

Devre arası dürüm yedi mi?

Kadro dışı kalmamdan kısa bir süre sonra kulüp dışarıda kalmamın nedeninin bir maçın devre arasında dürüm yemem olduğunu açıkladı. Bunun hiçbir gerçekliği yoktu. Sonra başkanla aramda bir tartışma yaşandı. Beşiktaş bana bu gibi durumlarda konuşmamam gerektiğini göstermek istedi."Eğer Türk bir oyuncuysanız Türkiye'de zor zamanlar geçirebilirsiniz.

"İyi olmak zorundasınız"

İlk zamanlar her şey yolundaydı. Tam kendimi kanıtlamak üzereyken bazı sakatlıklar yaşadım. İkinci sezonu yedinci sırada bitirdik ve kulüp kadroda yenilemeye gitti. Fenerbahçe'de çok iyi olmak zorundasınız. Benden sonra çoğu benim pozisyonumda oynayan 21 transfer yaptılar. Fenerbahçe'de işler iyi gitmediğinde taraftarlar hızlı bir şekilde değişim talep ediyor. Yıllar önce biraz şımarıklardı. Beşiktaşlı taraftarlar ise skoru alamasan bile ellerinden geleni yaptığında alkışlıyorlar.

"Türkiye'de Emre Belözoğlu'na tapardım"

En büyük idolüm Zinedine Zidane'dı. Türkiye'de Emre Belözoğlu'na tapardım. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Türk oyuncuydu" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler