Tolgay Arslan: "Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim ama bugün bunu yaptım"

01.02.2019 - 23:16 | Son Güncellenme: 01.02.2019 - 23:47

Tolgay Arslan: "Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim ama bugün bunu yaptım"

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, Sarı-Lacivertli ekibin sahasında Göztepe'yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Tolgay, "Beşiktaş'tayken amblemi öpmedim ama burada öptüm" dedi.

Tolgay'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Tolgay Arslan yedek başladığı mücadelenin 64. dakikasında oyuna dahil oldu

Hak ederek 3 puan aldık

Arslan, "Takımı tebrik etmek istiyorum. İyi oyunla hak ederek 3 puan aldık. Benim açımdan iyi bir maç oldu. 3.5 ay sonra sahalara geri döndüm. Yavaş yavaş bu takıma adapte olmak istiyorum. Taraftara teşekkür ederim, beni inanılmaz karşıladılar. İki maç üst üste kazandık. Küçük bir seri yakaladık. İnşallah bunun devamı gelir. Zor bir dönem geçirdim. Bundan sonra her şey daha güzel olacak." şeklinde konuştu.

 

Türkiye’nin en büyük camiasının Fenerbahçe

Arslan, "Türkiye’ye ilk geldiğimde Türkiye’nin en büyük camiasının Fenerbahçe olduğunu fark ettim. Eski futbolcular da bana onu söyledi. Zor günler geçirdim, son güne kadar dik durdum. imzadan sonra o anı unutmayacağım. Bu kadar bekledim.  Duygusal bir gündü. Formayı giydikten sonra her şeyi bıraktım. Bugün çok mutluyum" dedi.

Beşiktaş amblemini bugüne kadar öpmedim

Beşiktaş taraftarlarına teşekkür eden Tolgay Arslan: "Dün de dedim, beni destekleyen Beşiktaş taraftarına da teşekkür ederim. Bu benim için yeni bir başlangıç. Beşiktaş armasını bugüne kadar öpmedim. İlk defa bunu bugün yaptım. Zor bir dönemden sonra taraftar beni böyle karşılayınca bu içimden geldi. Tepkiler olacak. Ama doğru bir karar verdiğimi bugün de gördüm." ifadelerini kullandı.

Eminim ki bundan sonra her şey daha güzel olacak

NTV ekranlarına da açıklamalarda bulunan Tolgay Arslan: "Öncelikle takımı tebrik etmek istiyorum. İyi oyun oynayarak 3 puan aldım. 3.5 ay sonra sahalara döndüm. Yavaş yavaş bu kulübe adapte olmak istiyorum. Taraftara teşekkür etmek istiyorum beni çok iyi karşıladılar. 2 maç üst üste kazandık ve inşallah bunun devamı gelir. Taraftar bunu hak ediyor çünkü. Benim için çok çok duygusal bir gündü. Eşim ve oğlum buradaydı. Zor bir dönem geçirdim.Eminim ki bundan sonra her şey daha güzel olacak." dedi.

Çok mutluyum inşallah devamı gelir

Açıklamalarına devam eden Tolgay Arslan: "Ben Türkiye'ye ilk geldiğimde hemen hemen fark ettim Türkiye'nin en büyük camiası Fenerbahçe olduğunu. Eski futbolcular bana aynı şeyi söyledi ve ben de buna şahit oldum. Zor 3.5 ay geçirdim. Taraftar da beni böyle karşıladı. Son güne kadar dik durdum ve sabrettim.

Çok duygusal bir gündü. Formayı giydikten sonra her şeyi bıraktım orada. Bugün çok mutluyum. İnşallah devamı gelir. Beni zor dönemde desteleyen Beşiktaş taraftarına teşekkür ettim. Bu benim için yeni bir başlangıç Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim ama bugün bunu yaptım." açıklaması ile sözlerini tamamladı

Senin için hazırladığımız haberler