Tolgay Arslan, güvenlik görevlisine vurdu! İşte cezası...

28.03.2021 - 18:15 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 18:18

Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Tolgay Arslan, kariyerine Udinese'de devam ediyor. Mart ayı başında güvenlik görevlisine fiziki müdahalede bulunan Tolgay Arslan'ın cezası belli oldu. İşte detaylar...

Tolgay Arslan, güvenlik görevlisine vurdu! İşte cezası...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İtalya Ligi ekiplerinden Udinese'ye transfer olan Tolgay Arslan'ın Milan maçında yaşadığı olay sonrası aldığı ceza belli oldu. Güvenlik görevlisiyle kavga eden Tolgay'a kaç para ceza çıktı? Detaylar haberde... 

Tolgay Arslan, güvenlik görevlisine vurdu

İtalya Ligi'nin 25. haftasında Milan ile Udinese takımları karşı karşıya gelmiş ve maç 1-1 bitmişti. Bu maçta 70 dakika sahada kalan Tolgay Arslan, futbolcular tünele girerken Milanlı bir güvenlik görevlisiyle tartıştı.

Tolgay'a 10 bin Euro para cezası verildi

Tolgay Arslan, Milanlı güvenlik görevlisinin suratına vurdu. Tolgay Arslan'ın bu fiziki müdahalesi sonrasında güvenlik görevlisinin dudağında hafif bir yara oluştu. İtalyan basını, Tolgay Arslan'ın 10 bin Euro para cezasına çarptırıldığını yazdı.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Tolgay Arslan, Udinese'de bu sezon 24 maçta 2 gol kaydetti. 20 maçta ilk 11'de oynayan ve 1456 dakika forma giyen futbolcu, son olarak Fenerbahçe'de oynamıştı.

Tolgay Arslan'ın oynadığı takımlar

Kariyerinde Hamburg, Alemannia Aachen, Hamburg, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynayan Tolgay Arslan, takımının orta sahadaki etkin oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler