Tolgay’ın golü takımına yetmedi

21.10.2023 - 18:46 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 18:48

Bu sezon İtalya'nın Udinese takımından Avustralya takımı Melbourne City’e transfer olan Tolgay Arslan, ligin ilk maçında yeni takımıyla ilk lig golünü attı. İşte detaylar…

Tolgay’ın golü takımına yetmedi

AJANSSPOR - HABER

2023-2024 sezonunun başında Avustralya A-Lig ekiplerinden Melbourne City’e bedelsiz olarak transfer olan Tolgay Arslan, ilk lig maçında beraberliği getiren golü kaydetti. Western Union ile karşılaşan Melbourne City, rakibinin 87’nci dakikada penaltıdan attığı golle kendi sahasından 2-1 mağlup ayrıldı.

Tolgay, Avustralya’ya alıştı

Son olarak Udinese forması giyen Tolgay Arslan, sözleşmesi bittikten sonra Avustralya’nın yolunu tuttu. Melbourne City formasıyla 7 resmi maça çıkan Tolgay, 5 gol atmayı başardı. Avustralya Kupası’nda çıktığı 4 maçta 4 gol atan 33 yaşındaki futbolcu, AFC Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 2 karşılaşmada da skor katkısı yapamadı. 

Avustralya Kupası’nda elendiler

Melbourne City ile 2 senelik sözleşme imzalayan Tolgay Arslan, Avustralya Kupası’nda goller atsada takımını elenmekten kurtaramadı. Tek maç usulü ile kupada yarı finale kadar giden Melbourne City, Sydney’e 2-1 mağlup oldu ve yarı finalde kupaya veda etti. 

İlgini Çekebilir
İşte Tolgay Arslan'ın yeni takımı!
Habere Git

Tolgay Arslan’ın Süper Lig karnesi

Ülkemizde sırasıyla Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını terleten Tolgay Arslan, 2014-2015 sezonunun devre arasında Hamburg’dan Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş formasını 132 kez terleten Tolgay, 3 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. 2018-2019 sezonunun devre arasında ise 3.2 milyon euro’luk bonservis bedeliyle Fenerbahçe’ye transfer olan Türk asıllı Alman oyuncu, sarı lacivertli formayı 33 kez giydi ve 2 gol atıp, 1 tane asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler