Tolunay Kafkas, Galatasaray Maçı Öncesi İstifa mı edecek? Açıklama geldi

28.09.2023 - 09:54 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 09:57

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ın konuğu olacak Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'la yolların ayrılacağı iddiası yalanlandı.

Tolunay Kafkas, Galatasaray Maçı Öncesi İstifa mı edecek? Açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de 7. hafta maçında MKE Ankaragücü, RAMS Park'ta Galatasaray'ın konuğu olacak. 

Başkent temsilcisinde G. Saray maçı öncesinde teknik direktör Tolunay Kafkas'la yolların ayrılacağı iddiası gündeme geldi.

"Etkileşim için bu yapılmamalı"

Ankaragücü cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, "Tolunay Kafkas şu anda takımımızın başında, ayrılık gibi bir gündemimiz yok. Ankaragücü olarak Konyaspor maçını kazanmak istiyorduk ancak olmadı. Başkanımız Faruk Koca, Hocamız Tolunay Kafkaf'la 5 haftalık durum değerlendirmesi yaptı. Ancak bu söylem kamuoyunda yanlış algılandı. Tolunay Kafkas'la ilgili açıklama yapmama rağmen gece bir arkadaşımız tweet atıyor. Etkileşim için bu yapılmamalı." dedi.

"Galatasaray maçında hedef puanlarla dönmek"

Galatasaray karşısında mutlak 3 puanla çıkacaklarını ifade eden Aytekin, "Ankaragücü olarak çıktığımız her maçı kazanmak istiyoruz. Ankaragücü olarak oynadığımız futbol keyif veriyor ancak skora ulaşamadığımız maçlar oldu. Galatasaray deplasmanında: puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Galatasaray maçına Tolga Ciğerci ve Ali Sowe'u yetiştirmek istiyoruz. Tasos ve Mert Çetin iyileşti. İki isimde maç kadrosunda olacak. Stelios Kitsiou kadroda yok. Sakatlık süreci devam ediyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas: "Milli Takım'da Türk hoca olmalı"
Habere Git

18 Mayıs Stadyumu müjdesi

18 Mayıs Stadyumu'na da değinen Aytekin, "Eryaman Stadyumu şu anda Türkiye'nin en iyi zeminine sahip. Fenerbahçe maçı öncesinde algı yapıldı ancak maçtan sonra Fenerbahçe cephesi başkanımıza teşekkür etti. 19 Mayıs Stadyumu belirtilen tarih 2025'te hazır olacaktır. Şu anda stadyum inşaatı yükselmeye başladı. Benim bu konuyla ilgili açıklama yapmam ne kadar doğru bilmiyorum ancak 19 Mayıs Stadyumu sadece Ankaragücü'nün olmalıdır." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler