MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, İstanbulspor Maçını Değerlendirdi

08.04.2023 - 19:20 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 19:24

Süper Lig'in 28. haftasında İstanbulspor'u 3-2 yenen Ankaragücü'nün teknik direktörü Tolunay Kafkas, oyuncularını verdiği mücadeleden dolayı tebrik etti.

MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, İstanbulspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-2'lik skorla kazanan Ankaragücü, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Karşılaşma sonrası MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kritik bir maçı geride bıraktıklarını ve maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"Golden sonra oyun anlayışının dışına çıktık"

İlk yarı oldukça iyi oynadıklarını, ikinci devre ise oyuna kötü başladıklarını aktaran Kafkas, "Yediğimiz golden sonra oyun anlayışının dışına çıktık. Ancak bu durumu normal karşılıyorum. Oyuncularımı verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum, onlarla gurur duyuyorum." diye konuştu.

Ankaragücü-İstanbulspor maçı özeti

Ev sahibi takım, 10. dakikada Sowe ve 24. dakikada Diack ile bulduğu gollerle devreye 2-0'lık üstünlükle girdi.

İstanbulspor, 47. dakikada Kerem Şen ile farkı 1'e indirirken 53. dakikada Sowe bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-1 yaptı. Karşılaşmada son sözü ise 55. dakikada Lokilo söyledi.

Tolunay Kafkas'dan 6 yıl sonra ilk galibiyet

Bu sonuçla Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 25 Şubat 2017'den bu yana Süper Lig'deki ilk galibiyetini İstanbulspor'u yenerek aldı 

Senin için hazırladığımız haberler