Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Bu adam tam bir çatlak"

17.10.2023 - 10:31 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 10:41

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, milli futbolcu Arda Güler hakkında açıklamalar yaptı. Başarılı oyuncu, "Arda Güler tam bir çatlak" dedi. Detaylar.

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Bu adam tam bir çatlak"

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid forması giyen Toni Kroos, sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler'den övgüyle bahsetti. 

Skorer'in derlediği habere göre; Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, Einfach mal Luppen podcast'inde Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tonis Kroos, Arda Güler'in yaşına göre antrenmanlarda oldukça iyi performans sergilediğini ve sürekli olarak yeni şeyler öğrenmek istediğini ifade etti.

"Bu adam bir çatlak"

Alman yıldızın Arda Güler'in yeteneği karşısında "Bu adam bir çatlak, 18 yaşında bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor." dediği öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Çebi'den Igor Tudor iddialarına yanıt!
Habere Git

Toni Kroos, Arda Güler'in en büyük destekçisi

Haberde "Arda Güler henüz 18 yaşında ve muazzam bir potansiyele sahip. Geleceğin Real Madrid'ine liderlik edecek oyunculardan biri olarak görülüyor. Toni Kroos onun en büyük destekçisi" ifadelerine yer verildi.

"Öğrenmek istiyor"

Kroos, "18 yaşındaki birçok oyuncu zaten çok iyi olduğunu düşünür ve tavsiyeye ihtiyacı olmadığını düşünerek tavsiyeden uzak durur. O ise tam tersi. Bunu nasıl yaparsınız? Antrenmanda size alçakgönüllülükle soruyor. Bu zihniyete sahip. Öğrenmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Ancelotti'den Arda'ya uyarı

Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile Sevilla maçı öncesi özel bir görüşme gerçekleştirdi. Haberde Ancelotti'nin Arda'yı Sevilla maçında oynatıp oynatmayacağı konusunda henüz net kararını vermediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
"Mehmet Büyükekşi'nin devam etmesini istemem"
Habere Git

Ancelotti'nin Arda ile özel bir görüşme yaparak genç yıldıza "Sevilla maçının kadrosunda olma ihtimalin var ama seni uyarıyorum, oynayıp oynamayacağını bilmiyorum, emin değilim, bunu aklında tut, uzun süredir sahalardan uzaksın" dediği öne sürüldü.

Sevilla - Real Madrid maçı ne zaman?

Bilindiği üzere milli futbolcu bu sezon iki kez sakatlık geçirdi ve Real Madrid'in resmi maçlarında henüz forma giyemedi. Yıldız oyuncu, Ancelotti'nin şans vermesi durumunda Sevilla deplasmanında ilk karşılaşmasına çıkacak. Sevilla ile Real Madrid arasındaki karşılaşmada 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Mücadele saat 19.30'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler