Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Torreira daha ilk haftada fark yarattı

12.08.2022 - 16:22 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 17:35

Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Torreira, Florya mesaisine beklenilenden çok daha hazır seviyede başladı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Torreira daha ilk haftada fark yarattı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Antalya deplasmanında süper bir finalle 3 puanı kazanan Galatasaray, yarın Giresunspor karşılaşmasıyla ikide iki yapmak istiyor. Bu sezon, Ali Sami Yen Nef Stadyumu'nda oynanacak ilk maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarları büyük heyecan sararken, taraftarları maçla beraber yeni transferler de çok heyecanlandırıyor.

Torreira ve Mertens maç kadrosunda

Son olarak kadrosuna Lucas Torreira ve Dries Mertens gibi yıldızları katan Galatasaray'da bu iki oyuncu maç kadrosunda yer alacak.

Torreira hazır!

Fizik ve kondisyon açısından Lucas Torreira ilk antrenmanda fark yaratırken, son derece hazır bir görüntü verdi. Teknik Direktör Okan Buruk'un Torreira'ya ikinci yarının önemli bir bölümünde, Mertens'e de son çeyrekte görev vermesi bekleniyor.

Midtsjö coşturuyor!

Galatasaray teknik heyetinin bilerek ve isteyerek transfer ettiği Fredrik Midtsjö, beklentilerin de çok üzerinde performans sergiliyor. Hafta içini çok iyi geçiren tecrübeli orta saha tam bir savaşçı.

Sağ bekte Boey

Galatasaray'da Omar ve Dubois'nın sakatlıkları devam ederken, sağ bekte Sacha Boey görev yapacak. Sarı-kırmızılılar bu akşam 20.00'de son çalışmasını yapıp maç saatini bekleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler