Galatasaray'da Domenec Torrent Açıklama Yaptı

20.05.2022 - 22:51 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 01:27

Süper Lig'de Antalyaspor ile Galatasaray karşılaştı. 1-1 biten mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent açıklama yaptı. İşte detaylar.

Galatasaray'da Domenec Torrent Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sezonun son mücadelesinde 1-1 berabere kalan Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent açıklamalarda bulundu.

"İlk 7 maçı saymamayı tercih ediyorum"

Domenec Torrent şu ifadeleri kullandı: "İlk 7 maçı saymamayı tercih ediyorum. Takım, bulduğumuz haldeydi. Antrenör olarak işimizin arkasındayız. Biz yeni sezon hazırlıklarına başladık. Ama yeni başkan, devam edemeyeceğimizi söylerse, biz de kabul ederiz. Bu durumda Galatasaray için en iyisini dileriz."

"Hangi futbolcularla oynayacağımızı hazırladık"

"Türkiye ve İstanbul'da bir süre daha yaşamaya devam edeceğim. Bayılıyorum. Türk Ligi'ni de çok seviyorum. Takip etmeye devam edeceğim. Kalırsam mükemmel olacak. Yeni sezonda hangi futbolcularla oynayacağımızı hazırladık. Başka bir antrenör gelirse Galatasaray maçları için stadyuma geleceğim. Tatil planım yok."

"İstanbul'da kalmaya devam edeceğim"

"Sportif direktörümüz ile görüşüyoruz. Eğer devam edersek hangi oyuncularla oyuyacağız gibi çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul'da kalmaya devam edeceğim. Galatasaray başkanlık seçimi olduğu için İstanbul'da olmak daha mantıklı. Yüz yüze olmak ayrı, telefonla konuşmak ayrı olur diye düşünüyorum."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Hamza Akman kararı!
Habere Git

"Soru sormaya korkuyoruz galiba" 

Maçın ardından basın toplantısının bitiminde Domenec Torrent basın mensuplarından herhangi bir soru alamadı. Toplantıyı bitiren Torrent gazetecilere "Soru sormaya korkuyoruz galiba." diyerek basın odasından ayrıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler