Tosic'in eşi Jelena ile Yasak Aşk Yaşayan Vranjes Süper Lig'e Transfer Oluyor

20.07.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 14:39

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic'in eşiyle yasak aşk yaşayan Ognjen Vranjes, Süper Lig'e geri dönüyor. Resmi teklif yapıldı. İşte detaylar...

Tosic'in eşi Jelena ile Yasak Aşk Yaşayan Vranjes Süper Lig'e Transfer Oluyor

Beşiktaş formasıyla 2 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Dusko Tosic'in eski eşi Jelena Karleusa ile yaşadığı yasak aşk ile gündeme gelen Ognjen Vranjes, Süper Lig ekibinden resmi teklif aldı. Vranjes için Elazığspor ve Gaziantepspor'un ardından 3. kez Türkiye macerası başlayacak.

Çıplak şekilde yaptıkları görüntülü sohbet basına sızdı

Hatayspor'un Ognjen Vranjes'e yaptığı teklif ile akıllara Dusko Tosic'in eski eşi Jelena Karleusa ile yaşadığı yasak aşk geldi. İkilinin FaceTime üzerinden çıplak şekilde yaptığı görüntülü sohbet basına sızmıştı.

Jelena yalanladı, Vranjes itiraf etti

Tosic'in eski eşi Jelena Karleusa, çıkan görüntüleri yalanlarken, Ognjen Vranjes ise 2 yıl boyunca ilişki yaşadıklarını itiraf etmişti.

Ognjen Vranjes kimdir?

24 Ekim 1989 doğumlu Ognjen Vranjes, ülkesi Bosna Hersek'in B. Banja Luka takımında futbola başladı. Daha sonra Kızılyıldız, Sheriff, Krasnodar, Alania, Elazığspor, Gaziantepspor, Sporting Gijón, Tom Tomsk, Anderlecht, RSC Charleroi ve AEK Atina gibi kulüplerin formasını giyen 32 yaşındaki stoper, geçen sezon AEK formasıyla 23 maça çıkıp, 3 gol attı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş karar! Serdar Saatçı'yı özür kurtaramadı
Habere Git

Türkiye'de Elazığspor ve Gaziantepspor formaları giyen tecrübeli futbolcu, Elazığ'da 14, Gaziantep'te ise 25 maç oynadı. Türkiye'de gol ya da asist kaydedemeyen defans oyuncusu, Elazığ kariyerinde 4 kez sarı kart görürken, Gaziantepspor kariyerinde de 7 sarı, 2 kırmızı kartla cezalandırıldı.

Senin için hazırladığımız haberler