Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Trabzonspor maçına hazır!

16.09.2023 - 09:58 | Son Güncellenme: 16.09.2023 - 10:07

Vincent Aboubakar'ın ailesinin yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle gözlerin Trabzonspor maçında Cenk Tosun'a çevrildiği ve milli futbolcunun hazır olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Trabzonspor maçına hazır!

Kamerun Milli Takımı ile oynadığı maçların ardından ailesindeki sağlık sorunu nedeniyle yönetim ve teknik heyetten izin alarak Fransa'ya giden Vincent Aboubakar'ın, Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmada forma giymemesi durumunda yerine Cenk Tosun mücadele edecek.

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'de yarın Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta zorlu mücadele öncesi yaşanan Vincent Aboubakar gelişmesi planlarda belirsizliğe neden oldu. 

Aboubakar'ın bugün İstanbul'da olması bekleniyor

Kamerun Milli Takımı ile oynadığı maçların ardından ailesindeki sağlık sorunu nedeniyle yönetim ve teknik heyetten izin alarak Fransa'ya giden golcü futbolcunun en geç bugün İstanbul'da olması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz futbolculara ateş püskürdü! Soyunma odasında olay...
Habere Git

Ancak her ihtimali gözeten Siyah-Beyazlılar'da teknik heyet, Cenk Tosun'un üzerine titriyor.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığın ardından takıma katılan ve kademeli olarak dönüşe başlayan Tosun Paşa'nın aynı sorunu yaşamaması için tedbirli gidiliyordu. 

Cenk Tosun son 3 maçta 26 dakika oynadı

Son 3 maçta sonradan oyuna giren ve 26 dakika sahada kalan 32 yaşındaki oyuncu, milli arada fiziksel olarak daha iyi noktaya geldi. 

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: "Oyuncularımızın neler yapabileceğini test ettik"
Habere Git

Şenol Güneş tercihini yarın yapacak

Artık ilk 11'de forma giymeye hazır olduğu aktarılan Cenk'in, 60-70 dakikayı çıkarabileceği öğrenildi. Şenol Güneş, Cenk ile Aboubakar arasındaki tercihini yarın yapacak.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma yarın oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler