Şenol Güneş, Beşiktaş'ın 11'ini Değiştirdi! Mert Günok ve Cenk Tosun...

30.10.2022 - 16:23 | Son Güncellenme: 30.10.2022 - 16:36

Valerien Ismael'den sonra göreve gelen Şenol Güneş, ilk maçında kadroyu değiştirdi. Ümraniyespor'a karşı Beşiktaş'ın 11'inde Mert Günok ve Cenk Tosun yer aldı.

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın 11'ini Değiştirdi! Mert Günok ve Cenk Tosun...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş teknik direktörlüğüne yeniden gelen Şenol Güneş, ilk maçının kadrosunda iki önemli değişikliğe imza attı. Kaledeki tercihini eski milli kaleci Mert Günok'tan yana kullanan Güneş'in diğer farklı seçimi de hücum hattında oldu.

Cenk bu sezon ilk kez 11'de

Şenol Güneş, kariyerinin zirve dönemini kendisiyle yakalayan Cenk Tosun'a forma verdi. Böylece Tosun bu sezon ilk kez 11'de başlama şansı buldu.

Valerien hep son dakikalarda alıyordu

Görevden ayrılan Valerien Ismael, Tosun'u hep ikinci devrelerde ve çoğunlukla da maçların son 10 dakikasında sahaya sürdü. Hatta Karagümrük maçında uzatma dakikalarında oyuna alındığı için Cenk Tosun, duyduğu rahatsızlığı açıkça belli etmişti.

İlgini Çekebilir
Mert'e "Güneş" doğuyor! Yeni hocadan ilk operasyon
Habere Git

Ismael'den Tosun'a 143 dakika

Valerien Ismael'in takımın başında bulunduğu dönemde 10 Süper Lig maçına çıkan Cenk Tosun, bu maçlarda sadece 143 dakika süre alabildi. 1 defa rakip fileleri havalandırmayı başaran tecrübeli santrfor, 2 kez sarı kart gördü. 31 yaşındaki futbolcu, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler