Tottenham Başkanı Levy, Conte'nin üstünü çizdi! 'Gerçekçi olmayan talepler'

06.06.2021 - 17:25 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 17:46

İngiltere Premier Lig'den son dakika spor haberleri... Tottenham'ın yeni teknik direktörü Antonio Conte mi olacak? Başkan Daniel Levy Conte kararını verdi.

Tottenham Başkanı Levy, Conte'nin üstünü çizdi! 'Gerçekçi olmayan talepler'

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Şampiyon yaptığı Inter'den ayrıldıktan sonra önce Real Madrid'in gündemine gelen Antonio Conte, daha sonra Tottenham ile görüşmelere başlamıştı. İngiliz ekibinin başkanı Daniel Levy, İtalyan teknik adamın üstünü çizdi. 

Conte, Tottenham'dan ne kadar maaş istedi?

Tottenham Başkanı Daniel Levy ve İtalyan teknik direktör Antonio Conte, geçtiğimiz hafta bir araya geldi ve bir görüşme gerçekleştirdi. İki taraf, şartlar konusunda görüşmelerine devam ederken Levy, Conte'nin maaş beklentisinin kulübün ekonomisinde yıkıcı bir etki bırakabileceğini düşündü. Conte, Tottenham'dan yıllık 15 milyon Sterlin istedi.

'Altyapı' konusunda da ters düştüler

Geçen ay Tottenham taraftarlarına seslenen ve kulübün akademisini yeniden güçlendireceğini belirten Levy, Conte ile gerçekleştirdiği görüşmelerde bu konuya da değindi. Levy'ye göre, Conte altyapıya yönelme konusunda isteksizdi. Görüşmelerin tıkanmasına sebep olan faktörlerden biri de bu oldu. 

Stadın ödemesi ve kredi ödemeleri devam ediyor

Tottenham, ekonomik anlamda pek parlak günler geçirmiyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle büyük bir yara alan Ada ekibi, 1 milyar Sterlin'e yapılan yeni statlarının borcunu hala ödüyor. Aynı zamanda Tottenham pandemi nedeniyle 150 milyon Sterlin kredi kullandı ve bunun ödemesi de devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler