Tottenham'ın Galatasaraylı Victor Nelsson'un transferinden vazgeçme nedeni belli oldu!

11.03.2024 - 08:47 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 09:34

Premier Lig ekibi Tottenham'ın sezon başında kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un transferinde vazgeçme nedeni belli oldu.

Tottenham'ın Galatasaraylı Victor Nelsson'un transferinden vazgeçme nedeni belli oldu!

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Tottenham, yaz transfer döneminde Galatasaray'ın 25 yaşındaki savunmacısı Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuş ancak transfer gerçekleşmemişti. İngiliz ekibinin transferden vazgeçme nedeni ortaya çıktı.

Galatasaray indirim yapmayınca transfer iptal oldu

TeamTalk'ta yer alan habere göre; yer alan habere göre; Galatasaray’ın tecrübeli stoperi Victor Nelsson’u geçen yaz kadrosuna katmakta kararlı olan Tottenham, sarı kırmızılıların bonservis ücretinde geri adım atmaması nedeniyle transferden vazgeçti. Londra ekibinin Danimarkalı oyuncu için temasa geçtiği Galatasaray’ın 25 milyon Euro istediği ifade edildi. 

Nelsson'un yerine Dragusin'i aldılar

Tottenham, Nelsson için ısrarını sürdürüp teklifini revize etse de Cimbom 25 milyon Euro’luk talebinde hiçbir esneme yapmadı. İngiliz ekibinin ocakta yeni bir öneri sunmasına dair beklentiler de teknik direktör Ange Postecoglou Genoa’lı Radu Dragusin’i istemesiyle boşa çıktı. Tottenham, Nelsson’a vermediği 25 milyon Euro’yu Rumen stoperi kadrosuna katmak için harcadı.

Nelsson'un performansı

Galatasaray ile 30 haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Victor Nelsson, bu sezon 37 maçta görev yaparken 2 gol kaydetti. 25 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeni ise 15 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler