Trabzon basınında manşetler: "Ekubansilin"

07.01.2021 - 10:31 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 11:29

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından yükselişe geçen Trabzonspor, son maçta Göztepe karşısında 1-0 kazandı. Trabzon yerel basını, galibiyet sonrası hangi başlıkları attı? İşte yerel basının galibiyet sonrası dikkat çeken manşetleri...

Trabzon basınında manşetler: "Ekubansilin"

Trabzonspor, Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. Bordo-mavililerin elde ettiği bu galibiyet yerel basında da geniş yer aldı. Gazeteler, maçta golü atan Ganlı futbolcu Calek Ekuban'a övgülerde bulundu. İşte detaylar...

"Ekuban'sın sen çok cansın"

Karadeniz gazetesi, ilk sayfasında "Ekuban'sın sen çok cansın" başlığını kullanırken, ''Karagümrük'ü yakan Ganalı yıldız, dün de Göztepe karşısında golünü attı ve Fırtına'ya 3 puanı getirdi" ifadelerine yer verdi.

"Ekubansilin"

Karadeniz'de Son Nokta gazetesi ise "Ekubansilin" başlığıyla şırıngalı bir fotoğrafa yer vererek, "Trabzonspor, 2021 yılının mutluluk aşısını buldu'' şeklindeki haberi okuyucularına aktardı.

"Siyah İnci'den altın gol"

Taka gazetesi de Ekuban'ın performansını ön plana çıkararak, "Siyah İnci'den altın gol", Günebakış gazetesi, "Ekuban'dan sevgilerle... Trabzon zirveye göz dikti", Kuzey Ekspres gazetesi de "Zirve yarışındayız" başlığını kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler