Fenerbahçe'de Trabzon maçı öncesi zamanla yarış! İrfan Can ve Sosa…

08.10.2021 - 17:52 | Son Güncellenme: 08.10.2021 - 18:11

Süper Lig'de milli ara dönüşü Trabzonspor'la oynayacak Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Jose Sosa zorlu maça yetişmek için büyük çaba sarfediyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Trabzon maçı öncesi zamanla yarış! İrfan Can ve Sosa…

AJANSSPOR-HABER

Milli ara dönüşü oynanacak Süper Lig'in 9. haftası dev bir randevuya sahne olacak. Lider Fenerbahçe kendisi gibi sezona iyi başlayan Trabzonspor ile 17 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertliler eldeki oyuncularıyla maçın hazırlıklarına devam ediyor.

İrfan Can ve Sosa, Trabzon maçına yetişmek istiyor

Fenerbahçe'de gözler sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci ile Jose Sosa'da. Bir süredir takımdan ayrı kalan ikili Trabzonspor maçıyla sahalara dönmeyi amaçlıyor. Pereira bu ikilinin yokluğunda Luiz Gustavo'nun yanında kullandığı Mert Hakan, Max Meyer ve Miguel Crespo gibi isimlerden verim alamadı.

Sosa arkadaşlarına katıldı, İrfan Can ayrı çalıştı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan son açıklamaya göre Jose Sosa, kademeli olarak takımla çalışmalara devam etti. İrfan Can Kahveci ise özel programı dahilinde hazırlıklarını sürdürdü.

Sakatlıklar peşini bırakmadı

Bu iki orta saha oyuncusundan özellikle İrfan Can'ın hırsı dikkat çekiyor. Fenerbahçe'ye geldiği günden beri bir türlü sakatlıklardan yakasını kurtaramayan yıldız futbolcu, Sivasspor maçında oyuna girdikten kısa süre sonra çıkmak zorunda kalmıştı. 

'Her zamankinden güçlü' dönmeyi amaçlıyor

Hürriyet'ten Süleyman Arat'ın haberine göre, takımın izinli olduğu 3 gün boyunca Samandıra Can Bartu tesislerine gelerek tek başına antrenman yapan ve bu mesaisini de kişisel sosyal medya hesabından "Her zamankinden daha güçlü" başlığıyla paylaşan İrfan Can oldukça hırslı. Sarı-lacivertli futbokcu bu kez sağlam ve güçlü bir şekilde sahalara dönmeyi amaçlıyor.

Jose Sosa'nın oynama ihtimali daha yüksek

Fenerbahçe'de iki futbolcunun da Trabzonspor maçına yetişip yetişmeyeceği henüz netleşmedi. Ancak kademeli olarak takımla çalışmalara başlayan Sosa, eski takımına karşı sahada yer alma adına bir adım önde. İrfan Can'ın hırsı ise teknik direktör Vitor Pereira'yı memnun ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler