Trabzonspor Ali Palabıyık ile kaybetmemiş!

29.01.2020 - 16:44 | Son Güncellenme: 29.01.2020 - 16:44

Eski hakem Serdar Tatlı, Radyospor'a yaptığı açıklamada Trabzonspor - Fenerbahçe maçına Ali Palabıyık'ın atanacağını söylemişti. Bordo-Mavililer, Palabıyık'ın yönettiği Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında mağlubiyet almadı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Serdar Tatlı, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak kritik maçı Ali Palabıyık'ın yöneteceğini ifade etmişti.

Tatlı, şöyle konuşmuştu:

'MHK, TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ RAKİPLERİNE KARŞI PALABIYIK'I KULLANACAK'

”Bu maçın hakemi Ali Palabıyık olacak. Ligin ilk yarısında Trabzonspor’un şampiyonluğa oynayan rakiplerine karşı oynadığı maçlarda sürekli Palabıyık atandı. Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş maçının hakemi o olmuştu. Bir tek Fenerbahçe maçı kalmıştı. MHK, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynayacağı maça da Ali Palabıyık’ı atayacak. MHK, böylelikle Trabzonspor’un şampiyonluk yolundaki rakiplerine karşı sürekli Ali Palabıyık’ı kullanmış olacak.”

3 MAÇTA DA MAĞLUBİYET ALMADI

Bordo-Mavililer, ligin ilk yarısında Ali Palabıyık'ın yönettiği Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında mağlubiyet almadı.

Siyah-Beyazlıları 4-1 mağlup eden Trabzonspor, Cimbom'la 1-1, Medipol Başakşehir'le ise 2-2 berabere kaldı.

 

İLK MAÇTA HAKEM KARARLARI TARTIŞILMIŞTI

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe ile Trazonspor arasında oynanan maçta Sarı-Lacivertliler, Pereira'nın elle oynadığını savunarak penaltı beklemişti ancak maçın hakemi Fırat Aydunus beyaz noktayı göstermemişti. 

Karadeniz ekibi ise Nwakaeme'nin Fenerbahçe ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklemiş, deneyimli düdük yine penaltı çalmamıştı.

Ayrıca Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın süre geçirdiğini iddia ederek verilen uzatma dakikalarını az bulmuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler