Transfer haberleri | Trabzonspor, Batista Mendy'yi ikna etti

29.08.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 29.08.2023 - 09:33

Çaykur Rizespor'a sahasında mağlup olan Trabzonspor, Fransa Ligi'nde Angers forması giyen önlibero oyuncusu Batista Mendy'yi ikna etti... İşte detaylar.

Transfer haberleri | Trabzonspor, Batista Mendy'yi ikna etti

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında 1 Eylül Cuma günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Fransa Ligue 2 takımlarından Angers forması giyen Batista Mendy'yi kadrosuna katmak istiyor.

Takımdaki eksikleri tamamlamak için düğmeye basan Trabzonspor yönetimi, bir süredir takip altında tuttuğu Batista Mendy konusunda Angers ile anlaşma sağlamıştı. 

Trabzonspor, Batista Mendy'yi ikna etti

Sabah'ta yer alan habere göre; Fransız kulübü 5 milyon Euro bonservis bedeli ve 1 milyon Euro bonus üzerinden transfere onay verirken, 23 yaşındaki ön libero da ikna noktasına getirildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Krunic'ten vazgeçmiyor!
Habere Git

İşte Trabzonspor'un Mendy'ye ödeyeceği ücret

900 bin Euro maaş ve 3+1 yıllık sözleşme teklif edilen genç futbolcunun, prensipte bu rakamı kabul ettiği öğrenildi. 

Maaşı her sezon yüzde 20 artırılacak Fransız orta sahanın menajeri ile son detayların konuşulduğu ve transferin birkaç gün içinde biteceği gelen haberler arasında. 

Bjelica transferlerin bir an önce tamamlanmasını istedi

Bu arada sezona kötü başlangıç yaparak sıkıntıya giren teknik direktör Bjelica'nın da yönetimle görüşerek transferlerin bir an önce tamamlanmasını istediği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, İngiliz yıldızı listeye ekledi!
Habere Git

Angers performansı

Öte yandan Angers ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki oyuncu, çıktığı 75 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Batista Mendy, futbola Nantes altyapısında başladı ve 2021 yılında Angers'e bedelsiz olarak transfer oldu. 23 yaşındaki oyuncu Fransa Milli Takımı'nın U16, U17, U18 ve U19 formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler