Trabzonspor cephesinden Fenerbahçe'ye gözdağı!

12.02.2020 - 19:42 | Son Güncellenme: 12.02.2020 - 16:46

Trabzonspor cephesinden Fenerbahçe'ye gözdağı!

Trbzonspor'un şampiyonluk şansı ne kadar? Sörloth'un PFDK'ya sevk edilmesi doğru mu? Sörloth'a kaç maç ceza gelmeli? BTC Turk Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının ertelenmesi kime yaradı? Abdülkadir Ömür ne zaman sahalara dönecek?

Trabzonspor Başkan Vekili Emin Kahraman, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkan Vekili Emin Kahraman'ın açıklamaları şu şekilde:

 

Malatyaspor maçının ertelenmesi bize avantaj sağladı!

"Esik maçımızın olması bir avantaj. Bu olay bizi bir adım önde gösteriyor. O maçı günü gelip aldığımızda inşallah daha iyi gideceğiz. Şehirde takım çok iyi karşılanıyor. Gençlerbirliği maçından sonra şehirde millet işini gücünü bıraktı ve takıma odaklandı. İnşallah bu senenin şampiyonu oluruz ve şehirde istediğini alır."

Abdülkadir martın ilk haftası dönüyor!

"Abdülkadir bu ayın sonunda dönecekti ancak çalışmaları iyi geçtiği için erken dönecek. Abdülkadir'in martın ilk haftasında sahaya çıkmasını bekliyorum. Abdülkadir kendisine çok iyi bakıyor. 5-0 büyük bir avantaj. Erzurumspor'un 6 atması lazım. 1 gol atarsak her şey altüst olur. Biz Erzurum'a bir soğuk hava alıp geri dönmek istiyoruz. İnşallah Trabzon'daki gibi maç centilmen bir havada geçer. Anadolu takımları arsında bir centilmenlik var. "

Fenerbahçe'ye karşı bu yıl üstünlüğümüz var!

"Turu geçersek yarı finalde Fenerbahçe'yle oynayacağız ancak öncesinde Sivasspor maçı var. Fenerbahçe'yle yaptığımız maçlarda üstünlük bu yıl bizde. Çok rahat olmasada biz bu turu geçebileceğimizi düşünüyoruz. Bizim için Süper Lig daha önemli. Bütün hedeflerimiz Lig üzerine ancak tabi ikiside bir arada daha iyi olur. İnşallah taraftarın istediğini verip şehirde uzun zamandır yaşanmayan bir mutluluk yaşatmak istiyoruz. Sivasspor maçına eksik çıkacağız onunda bilincindeyiz. Sivasspor maçından ümitliyiz. Buradan bir 6 puanlık galibiyet istiyoruz. Buradan herhangi bir sıkıntı olmadan geçmek istiyoruz. "

Sörloth olayında başka şeyler aranabilir!

Sörloth'un sevk edildiği durum gözden geçirilecektir. Ben durumun böyle olduğunu düşünmüyorum. Herkesi bu maddeden sevk edersek Türkiye'de futbol oynanmaz. Biz 2 maç dışındaki cezaları kabul edemeyiz. Sörloth'a yapılan haraketlere bakıtğınızda bu çok büyük bir haksızlık. Burada başka şeyler aranabilir. Burada kötü niyet aramak istemiyoruz ancak hakkımızın yenmesine asla razı gelmeyiz. Böyle ağır bir cezanın adil olabileceğini düşünmüyorum. 2 maçtan fazla bir ceza gelirse burada başka şeyler ararız. Biz saha içinde kalmak istiyoruz. Oynanan oyunlarla muhattap olmak dahi istemiyoruz ve umarım bizi o duruma getirmezler.

Senin için hazırladığımız haberler