Trabzonspor 2 puan kaybetti! İşte Süper Lig'de son puan durumu...

20.01.2022 - 08:11 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 08:17

Ligin 22. haftasında Trabzonspor, Giresunspor beraberliğiyle son 4 maçta 6 puan kaybetti. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftada işte son puan durumu...

Trabzonspor 2 puan kaybetti! İşte Süper Lig'de son puan durumu...

AJANSPOR-HABER

En yakın rakibi bir maçı eksik olan Konyaspor'un Adana Demirspor'u yenerek 3 puan aldığı haftada lider Trabzonspor sahasında Giresunspor ile berabere kalarak 2 puan kaybetti. Bordo mavililer eşitiği sağladığı maçta Bakesetas ile uzatma dakikalarında iki kez penaltı atışından faydalanamadı.

Beşiktaş Batsuhayi ile tek atıp 3 alıyor

Deplasmandaki 2-2'lik Çaykur Rizespor maçının ardından sahasında Gaziantep FK'yı Michy Batshuayi'nin golüyle 1-0 mağlup eden Beşiktaş 22. hafta maçında ise Karagümrük'ü yine Belçikalı yıldızının kaydettiği tek golle yenerek üst üste 2. galibiyetini aldı.

İsmail Kartal'la ilk galibiyet

Sezon sonuna kadar takımın başına getirilen İsmail Kartal yönetiminde ikinci maçına 14 haftadır kazanamayan Altay karşısında çıkan Fenerbahçe yenik duruma düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazanarak ligin geri kalan haftaları için moral buldu. Sarı lacivertlilerde Antalyaspor beraberliği ile göreve başlayan İsmail Kartal ikinci maçında galibiyetle tanışmış oldu.

 


Süper Lig'in 22. haftasında salı ve çarşamba günü oynanan karşılaşmaların ardından oluşan puan durumu ve kalan maçların programı şöyle:

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'u geride bıraktı
Habere Git

Kar yağışı nedeniyle iki maç ertelendi

Ligde dün oynanan Çaykur Rizespor - Antalyaspor maçı yoğun kar yağışı nedeniyle 23. dakika ertelendi. Karşılaşma bugün kaldığı yerden devam edecek. 

18 Ocak Salı günü saat 17.00'de başlayan Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçının ikinci yarısı yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Çarşamba günü saat 17.00'ye ertelenmişti. Ancak olumsuz hava şartları nedeniyle karşılaşma bir kez daha ertelendi. Mücadelenin hangi tarihte oynanacağı ise henüz açıklanmadı.

18 Ocak Salı

Gaziantep FK - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 0-0 (İlk yarı sonucu - Ertelendi)

İttifak Holding Konyaspor-Adana Demirspor: 1-0

VavaCars Fatih Karagümrük-Beşiktaş: 0-1

 

19 Ocak Çarşamba

Çaykur Rizespor - Fraport TAV Antalyaspor: 0-0 (23. dakikada Ertelendi)

Göztepe - Demir Grup Sivasspor: 2-1

Yukatel Kayserispor - Medipol Başakşehir: 1-0

Fenerbahçe-Altay: 2-1

Trabzonspor-GZT Giresunspor: 1-1

Senin için hazırladığımız haberler