Trabzonspor Forma Satışında Da Rekora Koşuyor! 45 Milyon TL...

18.02.2022 - 12:26 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 12:39

Trabzonspor haberleri...Forma satışında 150 bin barajını geçen Süper Lig takımlarından Trabzonspor, 45 milyon TL’yi aşan gelir elde etti. İşte detaylar.

Trabzonspor Forma Satışında Da Rekora Koşuyor! 45 Milyon TL...

Bu sezon hem ligi hem de rekorları alt üst eden ve 60 puanla ligde açık ara zirvede yer alan Trabzonspor, forma satışından da yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Kombinede önemli gelir elde edildi

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor ligde şampiyonluğa koşarken sezon sonu için ekonomik olarak kulübü rahatlatacak planlamalar da başladı. Özellikle sona erecek olan stadyumun isim sponsorluğu anlaşması için birçok firma ile görüşen bordo- mavililer, kombine satışlarından da önemli bir gelir elde etti. Yönetim kalan haftalar için kombine satışlarını durdurma yönünde karar alırken, maç maç bilet satışı yapılarak bir başka gelir kapısının açılması hedeflendi.

Taraftara forma yetişmiyor

Kulübün bu sezon en önemli gelir kaynaklarından birisi de lisanslı ürün satışları oldu. 2019-20 sezonunda 192 bin adet forma satışı ile kulüp tarihinin rekoru kırılırken, geçen sezon ise Koronavirüs salgınının etkisiyle bu rakam 88 bine kadar düşmüştü. Bordo-mavili takımın bu sezon şampiyonluk mücadelesinde yoluna açık ara devam etmesi forma satışlarına da oldukça olumlu yansıdı. Futbolcular kazandıkça taraftarlar da formalara hücum etti.

200 bin barajı geçilecek

Şu ana kadar satılan 150 bini aşkın formadan 45 milyon TL'den fazla gelir elde eden yönetim, taleplere yetişmek için 50 bin forma siparişi daha verdi. Yeni formaların da satışa çıkmasının ardından 200 bin barajının aşılarak kulüp rekorunun kırılması bekleniyor. Başkan yardımcısı Yalçın Orhan da, taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Bu sezon her kulvarda çok iyi gidiyoruz. Sezon sonunda tüm hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Uğurcan'a sürpriz rakip

Trabzonspor'da Alanyaspor maçının hazırlıkları dün tek idmanla sürdü. Pas, dayanıklılık ve 5'e 2 çalışmaları gerçekleştirilen antrenman, çift kale maçla tamamlandı. Şut çalışmasında ise kaleye geçen Abdülkadir Ömür şov yaptı. Başarılı kurtarışlarla dikkat çeken milli futbolcu, adeta Uğurcan Çakır'a nazire yaptı.

Halil Umut Meler tepkisi

Trabzonspor'un , Aytemiz Alanyaspor maçına Halil Umut Meler'in atanması bordo-mavili taraftarları kızdırdı. Sosyal medyada Meler'in 0-0 biten Başakşehir maçında Hasan Ali'nin eline çarpan topta penaltıyı vermediğini savunan taraftarlar, çok sayıda olumsuz mesaj attılar. Trabzonspor, Meler'in yönettiği 20 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi alırken, 1.65 puan ortalaması yakaladı. Bordo-mavili futbolcular bu maçlarda 53 sarı, 3 tane de kırmızı kart görürken rakiplere ise aynı karşılaşmalarda 58 sarı, 3 kırmızı çıktı.

İlgini Çekebilir
Gece yarısı transfer açıklaması! Caleb Ekuban...
Habere Git

2 oyuncu pozitif

Soğuk algınlığına yakalanan ve Konyaspor maçına iki tane serum yiyerek çıkan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı dün de idmana katılmayınca takımı yardımcı antrenör Orhan Ak çalıştırdı. Tecrübeli çalıştırıcının Alanya maçında kulübede olacağı bildirildi. Bu arada Trabzonspor Kulübü, dün yapılan kontrollerde 2 futbolcunun Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sakatlığı geçen Visca ise akşam takımla çalıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Güney Koreli oyuncuyu izliyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler