Trabzonspor, Fransa Ligue 1'de küme düşen Nimes'in yıldızını istiyor!

19.05.2021 - 14:37 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 14:40

Sol bek transferi için yoğun mesai harcayan Trabzonspor'da yönetim, Fransa Ligue 1'de küme düşen Nimes takımının Norveçli futbolcu Birger Meling'i listesine aldı.

Trabzonspor, Fransa Ligue 1'de küme düşen Nimes'in yıldızını istiyor!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden başladı. 

Gelecek sezon uzun süredir hasret kalınan şampiyonluğa ulaşmak isteyen Trabzonspor, bu yönde çalışmalarını da hızlandırıyor. 

Fransa Ligue 1 takımlarından Nimes kulübünde forma giyen ve bu sezon küme düşmesi nedeniyle takımdan ayrılmayı düşünen sol bek Birger Meling için Trabzonspor nabız yokladı.

Fotomaç'ın haberine göre Norveçli futbolcu Meling, kariyerine Ligue 2'de devam etmeyi düşünmüyor. Trabzonspor'un 2 milyon euro bonservis bedeli önerdiği ve bunu taksitlerle ödemeyi teklif ettiği belirtildi. Aksi takdirde opsiyonlu kiralama formülü masaya yatırılacak.

Meling olmazsa, Başakşehir ve Kasımpaşa'nın kapısı çalınacak

Öte yandan Meling transferi olmazsa, bordo mavili yönetim Başakşehir'den Cemali Serter ve Kasımpaşa'dan Haddadi'ye yönelecek. 29 yaşındaki Tunuslu futbolcunun bonservisi El Ettihat'ta bulunuyor. 21 yaşındaki Cemali'nin de kulübü ile 2 senelik daha mukavelesi var.

Bu sezon Ligue 1'de 25 maça çıkan Meling, 2 gol, 3 asistlik performans gösterdi. 2017'de seçildiği Norveç Milli Takımı'nında ise toplam 17 karşılaşmaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler