Trabzonspor istedi, Başakşehir alıyor...

25.08.2020 - 17:10 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 17:19

Medipol Başakşehir son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Başakşehir, Tunuslu forveti transfer listesine aldı. Peki kim bu oyuncu? Hangi takımda forma giyiyor? İşte detaylar...

Trabzonspor istedi, Başakşehir alıyor...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

2019-2020 sezonu şampiyonu Başakşehir, Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Wahbi Khazri'yi transfer listesine aldı. 

Başakşehir, Wahbi Khazri ile ilgileniyor

France Football sitesinde yer alan habere göre; önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Başakşehir, Saint-Etienne forması giyen Wahbi Khazri ile ilgileniyor.

Tunuslu oyuncu, sosyal medya hesabından "Yakında Türkiye'ye transfer oluyor" fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın arka planında ise Şampiyonlar Ligi müziği çalıyordu. Bu paylaşım sonrası oyuncunun Başakşlehir'e transferinin an meselesi olduğu kaydedildi. 

Trabzonspor istiyor

Haberde, Tunuslu forvete Trabzonspor'un da ilgisinin olduğu ve bordo-mavili takımın oyuncu için 3 milyon Euro gibi bir teklif yapmaya hazır olduğu belirtildi.

6 gol 4 asist

Öte yandann Saint-Etienn ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki santrfor; geçen sezon forma giydiği 23 maçta 6 gol ve 4 asist kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler