Fenerbahçe, Kasımpaşayı Eren Elmalı'nın transferi için devrede!

28.01.2022 - 12:38 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 15:11

Sol bek transferi için Ghislain Konan ile büyük oranda anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin bu bölge için bir Türk futbolcuyla da ilgilendiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe, Kasımpaşayı Eren Elmalı'nın transferi için devrede!

Sarı lacivertliler Filip Novak'ın sakatlanmasının ardından başka alternatifi olmayan bu bölgeye transfer yapmak için harekete geçti. 

Eren Elmalı sürprizi 

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertliler sol bek mevkisine bir takviye daha yapmak için harekete geçti. Kasımpaşa'dan sezon başında 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp'ı kadrosuna katan Kanarya'nın İstanbul ekibinden bir isme daha talip olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin bu sezon sergilediği performansla adından söz ettiren Eren Elmalı'yı transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

Kasımpaşa'nın cevabına göre hareket edilecek

Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki oyuncunun şartlarını soracağı ve transferde alınacak cevaba göre bir rota çizileceği ifade edildi. Kasımpaşa Kulübü ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Eren Elmalı'nın güncel piyasa değeri 900 bin euro olarak gösteriliyor.

İlgini Çekebilir
VİDEO - İki kırmızı kart ve iki penaltı iptal edildi! Fenerbahçe Valencia...
Habere Git

Trabzonspor'un da gündemine geldi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da Eren Elmalı'yı transfer etmek istediği belirtildi. Bordo-mavililerin, Kasımpaşa'nın yüksek bonservis bedeli talep etmesinin ardından rotasını Union Berlin'de forma giyen Tymoteusz Puchacz'a çevirdiği öğrenildi.

Yerli olması avantaj

Kasımpaşa'dan sezon başında transfer edilen ancak forma şansı bulmakta zorlanan Çağtay Kurukalıp'ı kiralık olarak göndermeyi amaçlayan Fenerbahçe'nin Filip Novak'ın yokluğunda sol bekte sıkıntı yaşamak istemediği vurgulandı. İsmail Kartal'ın öncelikli olarak transfer istediği bu bölgenin Ghislain Konan ile Eren Elmalı ikilisi tarafından oluşturulması gündeme geldi. Genç oyuncunun yerli olması da büyük bir avantaj meydana getiriyor. 

Kasımpaşa formasıyla bu sezon 23 maçta süre alan Eren Elmalı takım arkadaşlarına 2 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler