Trabzonspor, Koita iddialarını yalanladı

05.05.2021 - 13:53 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 14:01

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Kasımpaşa forması giyen Fode Koita ile ilgili ön protokol imzalandı haberlerini yalanladı. İşte detaylar.

Trabzonspor, Koita iddialarını yalanladı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Fode Koita ile ön protokol imzaladığı haberlerini resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile yalanladı.

Koita iddiaları yalanlandı


Kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün ulusal bir gazetede yer alan Kasımpaşa Spor Kulübü’nün profesyonel futbolcusu Fode Koita ile kulübümüzün ön protokol imzaladığına dair haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerine yer verildi. 

Ne olmuştu?

Karadeniz gazetesinde yer alan habere göre başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Fode Koita için kulübübe Kasımpaşa'ya teklif götürdüğü iddia edilmişti.

Takımdan gönderilecek futbolcuların durumuna göre alınacak oyuncular konusunda da strateji belirlediklerini belirten Ağaoğlu, devre arasında da 3 önemli oyuncuyu kadrolarına kattıklarını hatırlatarak, “O zaman Fode Koita için Kasımpaşa kulübüne teklif götürmüştük, fakat bizden 3 milyon Euro gibi bir ücret talep etmişlerdi ve transfer gerçekleşmedi. Bu oyuncu bir ay sonra serbest kalıyor ve ön protokol yaptık. 

Ajandamızda Abdullah Avcı’nın izlediği veya izleterek istediği oyuncular dışında isim yok. Hocanın verdiği rapor doğrultusunda sezon sonunda bazı oyuncularımızla yollarımızı ayıracağız. Yeni transferde bütçemizi oyuncu satışından gelecek paralarla oluşturmak ilk hedefimiz” dedi

Senin için hazırladığımız haberler