Trabzonspor, Stefano Denswil ile görüşmelere başladığını açıkladı

24.08.2021 - 18:20 | Son Güncellenme: 24.08.2021 - 21:23

Trabzonspor, Bologna'nın Hollandalı stoperi Stefano Denswil'in geçici transferi konusunda kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı İşte detaylar...

Trabzonspor, Stefano Denswil ile görüşmelere başladığını açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Bologna'nın Hollandalı stoperi Stefano Denswil'in geçici transferi konusunda kulübüyle görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İtalya'nın Serie A ekiplerinden Bologna'nın profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in Kulübümüze geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.


1 yıl kiralık

Profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in, 1 (Bir) yıl süreyle bedelsiz olarak geçici transferi konusunda, Bologna Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Oyuncu ne kadar kazanacak?

Profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2021/22 futbol sezonu için 1.175.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir.

7 yabancı 2 yerli oyuncu transferi

Kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katan bordo-mavililer bu sezonki 9. transferini gerçekleştirdi. Karadeniz ekibi, daha önce İtalya'nın Parma Kulübü'nden Gervinho ile 2 yıl, Roma'dan Bruno Peres ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bordo-mavililer, iki oyuncunun transferinin ardından İsveç'in Göteborg Kulübü'nden Marek Hamsik'i 2 yıllığına kadrosuna kattı. Trabzonspor, Kasımpaşa'dan Koita ve Andreas Cornelius'nun ardından Siopis'i de renklerine bağlarken, son olarak Stefano Denswil'i kadrosuna kattı. Trabzonspor, yerli oyuncu transferi olarak da Dorukhan Toköz ve İsmail Köybaşı'yı renklerine bağlamıştı

24 numara

28 yaşındaki Hollandalı oyuncu, bordo-mavili takımda 24 numaralı formayı giyecek. 

Senin için hazırladığımız haberler