Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu Ve Abdullah Avcı, Transfer Planı Yaptı

13.01.2023 - 09:46 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 10:05

Süper Lig ekiplerinden Tranzonspor'da devre arası transfer dönemi için planlamalar yapıldı. Takıma gelen teklifler ve yapılacak transferlere dair detaylar haberde.

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu Ve Abdullah Avcı, Transfer Planı Yaptı

AJANSSPOR HABER

Alanyaspor'a 5-0'lık mağlubiyet sonrası istifa sinyallleri veren Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, yönetimle görüşmeler yaptı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Ertuğrul Doğan ve Avcı arasında yapılan görüşmelerde yola devam kararı alınırken transfer detayları da konuşuldu. İşte detaylar...

Peres, formaya kavuşuyor

Fanatik'te yer alan habere göre, Nisan ayında oynanan Adana Demirspor maçında aşil tendonundan sakatlanan Bruno Peres, yaklaşık 9 ay sonra geri dönüyor. Peres’in lisansıyla ilgili gerekli işlemler başlatılırken, 32 yaşındaki yıldızın yarın Başakşehir karşılaşmasında 11’de olma ihtimali hayli yüksek olacğaı ifade edildi.

Maaş bütçesinde düşüş olacak

Trabzonspor'da  40 milyon Euro’yu geçen net maaş bütçesini, 30 milyon Euro seviyelerine kadar gerilemek için çalışmalar olduğu ifade edildi. Yönetim ve teknik ekibin görüştüğü konuda bazı isimlerle yollar ayrılması da mümkün olduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da bir oyuncuyla daha yollar ayrıldı!
Habere Git

5-6 oyuncu gidecek

Abdullah Avcı ve yönetim arasında yapılan görüşmede takımdan bazı isimlerle yolların ayrılması kararı çıktı. Teknik ekibin performasından memnun olmadığı, en az 5-6 oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor.

Djaniny'ye gelen teklifler değerlendiriliyor

Djaniny’ye Meksika ve Arap Yarımadası’ndan 2.5 milyon Euro civarında teklifler var. Fırtına, golcü oyuncuya gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Maaş yükünden kurtulmak isteyen Trabzonspor, teklifleri istediği seviyeye çekmesi durumunda Djaniny ile yolları ayıracak.

Enis Bardhi'ye teklifler geliyor

Trabzonspor'a seozn başında transfer olan ve ilk haftalarda gösterdiği performansı ile adından söz ettiren  Enis Bardhi, son haftalarda istenilen seviyeye ulaşamadı. Bordo-Mavililer,  Enis Bardhi'ye gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.  3 milyon Euro’ya alınan Enis Bardhi için transfer teklifleri beklenmeye devam ediliyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Abdullah Avcı kararı böyle alındı: 5 futbolcu yolcu!
Habere Git

Abdullah Avcı, yetersiz buldu

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın yetersiz bulduğu diğer isimler ise belli oldu. Avcı, Yusuf Yazıcı, Denswil ve Larsen gibi oyuncuları takımda yeterli bulmamaya başladı. Henüz resmi teklifler gelmese de gelen teklifler sonrası yollar ayrılabilir.

Sağ kanat transferi olacak

Takımdan bazı isimlerin satışı olması ve bonservis kazanılması sonrası Trabzonspor'da sağ kanat transferi yapılması düşünülüyor. Ayrıca forma şansı bulamayan Emrehan Gedikli, Taha Altıkardeş ve Kerem Şen gibi gençlerin de oynayacakları kulüplere kiralanacağı öğrenildi.
 

 

Senin için hazırladığımız haberler