Trabzonspor Üniversitesi için kaynak bulundu!

29.03.2021 - 15:29 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 15:31

Trabzonspor haberleri… Trabzonspor yönetimi, Trabzonspor Üniversitesi’ni kurmak istiyor. Bordo-mavililer, Uğurcan Çakır transferinden gelecek bonservis ücretini bu projede kullanmayı hedefliyor. Peki Trabzonspor, Uğurcan Çakır’ın transferinden ne kadar bonservis ücreti almayı planlıyor? Detaylar haberimizde…

Trabzonspor Üniversitesi için kaynak bulundu!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan Çakır'ın satılması halinde gelecek bonservis parasıyla bambaşka bir projeyi başlatacak.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonspor Üniversitesi'nin kurulması için hazırlıklara başlandı.

Üniversite için kaynak: Uğurcan Çakır

Habere göre yönetim, bu hayalin gerçekleşmesi için maddi kaynağı da buldu. Avrupa'dan önemli takımların ilgilendiği Uğurcan Çakır'dan gelecek bonservis ücretinin bu projede kullanılması hedefleniyor.

20-25 milyon Euro bonservis bekleniyor

Genç kaleciyi 20-25 milyon Euro arasında bir rakama satmayı planlayan Trabzonspor yönetimi, bu paranın hatırı sayılır bir bölümünü Trabzonspor Üniversitesi Projesi için kullanmayı planlıyor.

MEB ve Bankalar Konsorsiyumu ile anlaşılacak

Bordo-mavili yönetimin, önce Milli Eğitim Bakanlığı ile, ardından da 2+7 yıllık anlaşma yaptığı Bankalar Konsorsiyumu ile masaya oturacağı ve ülkeye önemli bir hizmeti olacak bu projede yardımcı olunmasını isteyeceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler