Transfer'de Trabzonspor ve Karagümrük ile Anılan Papu Gomez'den Emeklilik Sinyali

23.09.2023 - 13:11 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 13:17

Transfer haberleri... Sevilla ile sözleşmesi biten ve adı sık sık Trabzonspor ve Fatih Karagümrük ile anılan Papu Gomez, futbolu bırakabileceğini söyledi.

Transfer'de Trabzonspor ve Karagümrük ile Anılan Papu Gomez'den Emeklilik Sinyali

AJANSSPOR - HABER

Yaz transfer sezonu boyunca adı sık sık Trabzonspor ve Fatih Karagümrük ile anılan Sevilla'nın eski oyuncusu Papu Gomez, geleceğine dair flaş açıklamalarda bulundu.

"Sonunda acı çekmek istemiyorum"

Sevilla'nın ardından herhangi bir kulüple anlaşmayan ve kulüpsüz kalan Papu Gomez, "Sevilla'da kalmaktan keyif alıyorum. Doğru fırsatı bekliyorum. Eğer gelmezse, emekli olmayı düşünebilirim. Futbol için her şeyimi verdim ve sonunda acı çekmek istemiyorum" dedi.

"Dünya Kupası kazandığımı görmek olağanüstü"

Arjantin Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nı kazandığını vurgulayan Gomez, "Geriye dönüp baktığımda bir Dünya Kupası kazandığımı görmek olağanüstü. Kariyerimdeki tüm sıkı çalışma ve özverinin karşılığını hiç hayal etmediğim bir şekilde aldığımı fark etmemi sağlıyor." dedi. sürdürdü.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un takım boyu uzadı!
Habere Git

"Bergamo'ya dönmek istemiyorum"

Avrupa'da kalmak istediğini dile getiren Arjantinli oyuncu, "Arjantin her zaman kalbimde olacak olsa da yaşamak istediğim yer Avrupa. Ancak kesin olan bir şey var, Bergamo'ya dönmek istemiyorum." diye konuştu.

Papu Gomez'in performansı

Kariyeri boyunca 635 resmi maçta boy gösteren hücum oyuncusu, 115 gol attı ve 114 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler